Skocz do zawartości

rockopenair.art.pl

become

Rekomendowane odpowiedzi

Strona główna:

ponieszanie top z innymi rzeczami.

Nie bardzo wiem gdzie jestem. Na dzień dobry dostaję logotypy i niewiem co to jest.

Logo strony, festiwalu zbyt małe w stosunku do reszty w tym module i jeszcze baner.

Napisz przynajmniej jakieś hasło żebym wiedzial, że dobrze trafiłem.

Informacje oddziel liniami, bedzie czytelniej.

Oddziel nieco treść główną od modułu prawego. Możesz przesunąć początek informacji do lewej zrobi się wtedy światło pomiedzy modułami.

Dlaczego taka kolejność zespołów? Czy nie lepisj dac od najbardziej popularnego (znanego...)

Brak na stronie głównej nawigacji pionowej lewej, na podstronach już jest. Teraz rozumie to sciśnięcie tekstu na głównej i niewyrównanie do lewej ;)

Podstrony:

Dziwna ta nawigacja z lewej strony. Są w niej na podstronach dość ważne informacje a odnośników z głównej nie ma. Hm.. coś mi tu nie pasuje. Zastanów się nad ważnością informacji i najważniejsze linki daj na glównej.

Pozdrawiam

Paweł

Strona główna:

ponieszanie top z innymi rzeczami.

Nie bardzo wiem gdzie jestem. Na dzień dobry dostaję logotypy i niewiem co to jest.

poprawiłem to - przeniosłem patronów na sam dół

Logo strony, festiwalu zbyt małe w stosunku do reszty w tym module i jeszcze baner.

Napisz przynajmniej jakieś hasło żebym wiedzial, że dobrze trafiłem.

poprawiłem - myślę że jest teraza ok.

Oddziel nieco treść główną od modułu prawego. Możesz przesunąć początek informacji do lewej zrobi się wtedy światło pomiedzy modułami.

dodąłem po 10 px więcej odstępów pomiedzy środkiem i lewą i prawa kolumną

Dlaczego taka kolejność zespołów? Czy nie lepisj dac od najbardziej popularnego (znanego...)

cieżko tu mówić o popularności zespołów bo jej nie znam. ludziom różna muzyka się podoba więc pozostanie alfabetycznie

Brak na stronie głównej nawigacji pionowej lewej, na podstronach już jest. Teraz rozumie to sciśnięcie tekstu na głównej i niewyrównanie do lewej ;)

jest to celowe, a raczej to nie koniec - będzie tam submenu zawężające aktualności do konkretnej grupy tj.:

zespoły

oarf

polski rock

światowy rock

Podstrony:

Dziwna ta nawigacja z lewej strony. Są w niej na podstronach dość ważne informacje a odnośników z głównej nie ma. Hm.. coś mi tu nie pasuje. Zastanów się nad ważnością informacji i najważniejsze linki daj na glównej.

zawsze tak jest że submenu pokazuje sie po kliknieciu na menu - jest to standard i starałem się go trzymać

DDR Hosting linia profesjonalna od 199 zł netto rocznie, odnowienie domeny .pl - 79 zł netto

Wiyam

No teraz już lepiej sie odnajduje na stronie.

Zdecydowanie łatwiej się poruszać i czytelniejsze wszystko.

Co do podmenu - OK ale...

Takie rzeczy jak Idea czy Lokalizacja to rzeczy dośc istotne i moin zdaniem zasługują na menu glówne.

Ale to tylko IMHO, jeśli uważasz inaczej to OK.

Pozdrawiam i ciewsze się że uwagi się przydały.

Pozdrawiam

Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności