Skocz do zawartości

Wartość linka na starym profilu

puerto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale nie wiesz czy nie była linkowana w inny sposób.

No nie wiem, też jest postawiona dla jakiegoś testu.

Skoro ten link nic nie dał (albo dał tyle, że domena jest na 4 stronie) to albo za mało czasu minęło (chociaż wątpię, bo temat z PiO już jest top1) albo...no właśnie nie wiem co.

No ale co wrzuciłeś jednego linka z anchorem do sygnatury i chcesz żeby się domena gdziekolwiek pokazała?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

piękne teksty z mieszarki, a gdyby tak kilka razy więcej pojawiła się ta fraza na stronce wtedy topy byłyby twoje

G.. prawda.

Przemieliłem setki domen i setki kombinacji z optymalizacją tekstów od takich, które miały po kilkadziesiąt razy frazy po takie, które ich wcale nie miały na stronie. Wg mnie optymalizacja to jest jakieś 10-20% jeżeli chodzi o landing page i nie piszę tu o portalach z milionowym sitem, gdzie linkami wewnętrznymi można sobie pomóc. Liczą się linki. Problem jest tylko taki, że wszystkie publiczne można sobie teraz wsadzić w d...

Tutaj jakieś 10 dni temu przyłożone niewiele ponad 100 konkretnych linków:

EKtigEc.png

Frazy pokroju adwokat kraków.

to ta domena po dodaniu stopki na PiO i tak powinna być wyżej

Nie, ona jest już spalona i nigdy się nigdzie nie pokaże. O ile mi wiadomo pingwin dalej działa, nie wyłączyli go.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności