Skocz do zawartości

Spamowanie domeny toksycznymi linkami

droopy

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz to już i tak jest "po ptakach". Zostałeś udupiony i szybko się z tego nie wygrzebiesz a wrzucanie linków, które już były wrzucane perdyliard razy do DT jest jak perfumowanie wielbłąda...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Może tak, może nie, ale jak długo będzie ktoś stosował takie zagrywki na konkurencji tak długo będzie płacz, że padają kolejne miejscówki.

Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles

Teraz to już i tak jest "po ptakach". Zostałeś udupiony i szybko się z tego nie wygrzebiesz a wrzucanie linków, które już były wrzucane perdyliard razy do DT jest jak perfumowanie wielbłąda...

Po pierwsze to Jedna z głupszych wypowiedzi jakie słyszałem :/

Po drugie jak można opiniowac nie widząc domeny, to zwykle wróżenie z fusów, przyczyn może być xxx no ale to wiedza nieliczni reszta wróży

Marketing internetowy dla firm

ale to wiedza nieliczni

Ci nieliczni do których chcesz się zaliczać to zapewne "starzy wyjadacze"

24527228.jpg

Tym, co mają doświadczenie, którego nie zdobędziesz choć byś i 3 życia miał wystarczy opis sytuacji, a w tym wypadku jest dość dokładny, i nie potrzeba do tego szklanej kuli ani domeny.

PS. Przy okazji za darmo dowiedziałeś się dlaczego swla możesz wsadzić wielbłądowi w d.. :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności