Skocz do zawartości

Czy istnieje program do indeksowania małej ilości linków?

skynetic

Rekomendowane odpowiedzi

Problem rozwiązany dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów. Gdyby ktoś tak jak ja szukał taniego indexera to na speed-links . net jest pakiet 5000 linków za 17zł/mc ( z kodem mc10 - 10% ceny) . W zależności od linku szybkość to ok. 3-4h.

www.skynetic.pl - filmy, fotografia i wizualizacje reklamowe

piorunstudio.pl - Nowe studio fotograficzne w Łodzi

Taniej jest w blackstar - bez żadnych kodów - 14 zł/mc.

Pytasz o indeksowanie linków, a na rynku PL są w zasadzie 3 działające indexery i nie sprawdziłaś oferty żadnego z nich...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Przyznam się szczerze że korzystałam tylko z zagranicznych, znajomy powiedział mi że są lepsze i sam z takich korzysta -nie wiem czy to prawda ale pomyślałam ze za 16zł można spróbować polskiego co sie okazało jest równie dobry co linkcentaur ,instantlinkindexer czy linkprocessor ten pierwszy był najlepszy ale i tak za duży. Za miesiąc wypróbuje blackstara, będzie na waciki te 2 zł haha :D

www.skynetic.pl - filmy, fotografia i wizualizacje reklamowe

piorunstudio.pl - Nowe studio fotograficzne w Łodzi

Problem rozwiązany dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów. Gdyby ktoś tak jak ja szukał taniego indexera to na speed-links . net jest pakiet 5000 linków za 17zł/mc ( z kodem mc10 - 10% ceny) . W zależności od linku szybkość to ok. 3-4h.

Również korzystam z tej stronki i muszę powiedzieć że jestem jak na razie bardzo zadowolony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności