Skocz do zawartości

Ręczna wymiana linków.

BukMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jeden webmaster preferuje systemy wymiany linków,

drugi woli ręcznie wymieniać się z innymi twórcami stron WWW.

Ja chciałbym odnieść się do tego drugiego... :soczek:

Gdzie należy szukać osób chętnych do wymiany odnośnikami?

Na forum PiO świat wymiany się chyba nie kończy... :D

Czy znacie jakieś zagraniczne serwisy pośredniczące w ręcznej wymianie linków,

które mają również grupę użytkowników z Polski?

A może istnieje polski system, działający na podobnej zasadzie?

Krótko mówiąc - gdzie (oprócz odpowiednich działów na forach)

można szukać webmasterów chcących wymienić się linkami?

Pozdrawiam.

Wywiad z UPR

Zapoznaj się, a może zmienisz swoje poglądy...

Dla takich ludzi jak Ty został stworzony między innymi system WebMachine.pl pośredniczący w tradycyjnej wymianie linkami.

Dzięki systemowi szybko i w łatwy sposób znajdziesz partnerów do wymiany a także będziesz miał pewnośc, że nie zostaniesz oszukany [nie będziesz musiał codziennie sprawdzac stron partnerów czy czasem ktoś nie sciągnoł Twoich linków, system codziennie wysyła robota, który robi to za Ciebie!].

Aktualnie w fazie betatestów, lecz na dniach możesz się spodziewac startu, przyłącz się i twórz naszą baze B)

Acha... system darmowy, nic nie tracisz z niego korzystając.

Może to https://www.linklab.pl/

Z tego co widzę, to nie jest zbyt popularna strona (jeśli chodzi o ilość stron), ale zawsze można spróbować B)

Ale ja zazwyczaj szukam chętnych do wymiany szukając stron pokrewnych tematycznie lub takich, na których chciałbym mieć link - piszę do administratorów i z doświadczenia wiem, że większość z nich się zgadza...

Aktualnie w fazie betatestów, lecz na dniach możesz się spodziewac startu, przyłącz się i twórz naszą baze B)

Serwis bardzo ciekawy - mam nadzieję, że bardzo szybko stanie się popularny wśród webmasterów.

Zadbajcie o reklamę, aby tacy jak ja mogli bez przeszkód trafić na tego typu witrynę... ;)

Wywiad z UPR

Zapoznaj się, a może zmienisz swoje poglądy...

Serwis bardzo ciekawy - mam nadzieję, że bardzo szybko stanie się popularny wśród webmasterów.

Zadbajcie o reklamę, aby tacy jak ja mogli bez przeszkód trafić na tego typu witrynę...

Naturalnie, jesli wszystkich funduszy nie przepije to zaraz po zakonczeniu betatestow rozpocznie sie promocja systemu B)

Zachecam do testowania i zglaszania ewentualnych bledow jak i dodawania swoich stron i budowania bazy serwisow gotowych do podjecia wspolpracy polegajacej na wymianie linkow/boxow.

Acha... system pozwala rowniez na szybkie zamieszczanie i edycje linkow na wlasnych stronach, funkcja przydatna szczegolnie dla osob posiadajacych wiecej niz 1 strone www.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności