Skocz do zawartości

cza uciekac :|

kozak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wracamy do tego samego: tematyka, tematyka, tematyka ;)

I teraz opcje są dwie:

albo ktoś się specjalizuje w czymś i robi dobre strony na ten temat,

albo ktoś robi strony na różne tematy, żeby wyrównać zarobki w ciągu roku, przy niższym poziomie merytorycznym witryn.

Ja się trzymam pierwszej opcji.

A obie opcje chyba generalnie dają to samo - jak robisz coś dobrze to masz więcej ludzi i w sezonie zarabiasz dużo.

Jak robisz wszystko to robisz to na równym - niskim w 99% poziomie - masz mniejszy ruch.

Generalnie opcje różnią się rozłożeniem zarobków w czasie.

Sporo upraszczam, ale trochę racji pewnie mam.

W każdym razie ja też optuję za jakością a nie ilością.

• 4 tygodnie później...

U mnie do dzis tak jak pisal Dido wakacyjne stawki, dzis troche podskoczylo i bylo PRAWIE jak przed wakacjami - tylko teraz nie wiem czy to poczatek 'lepszych czasow' czy po prostu jakis taki jednodniowy zryw...

Bo narazie jest gorzej niz przed wakacjami a troche jednak pracowalem przez wakacje wiec licze na +40% tego co bylo przed wakacjami... albo chociaz to co bylo przed wakacjami :D

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Tak to już w przyrodzie jest, jednym przybywa, drugim ubywa...

A coś w tym musi być, bo u mnie też jakiś rekordzik na plus jest :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

u mnie stawki wrocily prawie jak te z przed wakacji, CTRy poszly sporo w gore za to cos malo odwiedzin, 1/3 tego co w wakacje - jak jeszcze wroci liczba odwiedzin to juz bedzie super :)

ale bardziej mnie martwi ze dzisiaj Krakow dostal czek a ja nie - mam nadzieje ze jutro przyjdzie :]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Widze ze wczorajszy dzien nie tylko u mnie dosc dobry. Wprawdzie nie rekord, bo ten padl w ostatnim dni sierpnia, ale troce lepszy od sredniej kilku ostatnich dni.

Skonczyly sie wakacje wiec firmy zaczely inwestowc w reklame aby podciagnac wyniki po salbych wakacjach. Takie ozywienie zazwczyaj trwa 2-3 misiace. Z moich obserwacji wynika ze w grudniu - styczniu czasem tez w lutym pojawia sie znow pewnego rodzaju stagnacja.

Ale oczywscie wszystko zalezy od tematyki strony i rodzaju reklam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności