Skocz do zawartości

cza uciekac :|

kozak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

rewolucja moze i byla... hehe bo tez mi ladnie poszlo... ale z tego co zauwazylem... to chyba przez vouchery ... juz kiedys wykorzystane... bo np. moje kampanie voucherowe ktore sie skonczyly juz dawno... maj/czerwiec wczoraj znowu sie wyswietlaly dzis juz pewnie tak pieknie nie bedzie:P

u mnie wczoraj również niesamowity skok i nowy rekordzik :)

PS. Też zauważyłem, że moje kampanie wykupione za vouchery w czerwcu i które w czerwcu się zakończyły od wczoraj wyświetlają się dalej - pewnie google popełniło jakiś większy błąd który będzie ich dość drogo kosztował ;)

Dzisiaj też nie jest najgorzej, się zgadza, ale generalnie wzrost jest u mnie mniej niż 2 razy.

Ale dziękujmy Bogu i za to. Prawdą jest i to, że wielu z nas latem szykowało nowe strony i oczekiwała

jak by to lepej okreslić ... "nagrody". No i zamiast nagrody u mnie osobiśćie od 29 śierpnie po przedwczoraj się zaczeła taka masakra, że wczorajszy wzrost genieralnie nie bardzo ratuje. Chyba że jest to początek "dobrego okresu" Zycze tego wszystkim. :D

Może to jakiś błąd googli i nam zabiorą?

Wityamy Cie drgi uzytkowniku, zapewne zdziwlo Cie ze zawsze zarabiales na waciki a teraz sie polepszylo, niestety bylo to efektem bledu systemu zliczania zarobkow, dlatego twoje zarobki zostaly cofniete i dalej zarabiasz tylko na waciki, przepraszamy za utrudnienia :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ciekawe gdyby rząd wprowadził u nas Euro to czy minimalny koszt za kliknięcie by wzrósł...

btw - u mnie dziś wszystko wrociło do "normy" sprzed kilku dni.. czyli znowu klepie biede..takie zycie.

Jezeli to faktycznie byl blad to pewnie teraz znow zaniza stawki by sobie to 'odbic' dla nich to w sumie bez roznicy, a moze to jest sposob by jeszcze bardziej zachecac do kozystania z AS - bo wiekszosc osob bedzie pamietac te 'lepsze' dni. A oni potem i tak wyjda na swoje.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności