Skocz do zawartości

cza uciekac :|

kozak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie wzrost od wtorku. oby tak dalej !!!

Potwierdzam :brawa: Stawki za kliki miodzio. Aż się chce uaktualniać strony ;) U mnie wzrost (w porównianiu z wakacjami) o około 70%

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

A u mnie dziś głupieje coś dobór reklam kontekstowych... Mam stronę w języku polskim, content wyłącznie polski, prawie wyłącznie odwiedzających z polski i zawsze były reklamy dobierane w języku polskim. Dziś wieczorem natomiast patrzę a tu dziś na większości podstron reklamy albo po angielsku albo po niemiecku i na dodatek nijak powiązane z zawartością strony. What's up? !!!

----------------------

wiersze miłosne

Dziś wieczorem natomiast patrzę a tu dziś na większości podstron reklamy albo po angielsku albo po niemiecku

tylko pozazdroscic !!! u mnie wcale w takich przypadkach nie spada klikalnosc, za to zarobki wzrastaja ;)

jak nam wprowadza Euro to specjalnie dla polski trzeba bedzie wprowadzic ulamki eurocentow :brawa: slyszalem juz o tym:

1 eurokopiejka = 0.001 eurocenta

zarobki beda takie jak byly, moze troszke wyzsze ale w eurokopiejkach ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

u mnie wcale w takich przypadkach nie spada klikalnosc, za to zarobki wzrastaja

Dobrze wiedzieć !!! bo już zacząłem myśleć czy przypadkiem do filtra tych obcojęzycznych stron nie wrzucić.

Ale generalnie nie jest to żaden problem do rozwiązania, ot taka ciekawostka, potwierdzająca fakt, że mechanizm Google dobierający reklamy nie jest idealny...

--------------------

wiersze

Ja nie uciekam.

Od 3-4 dni ecpm wzrosło o jakieś 300%- 350%

Koniec wakacji przyniósł jednak i pozytywy. !!!

Myślicie, że może to być związane np. z tym, że jakiś reklamodawca wybrał którąś z moich stron jako powierzchnie reklamową i oferuje naprawde dobre stawki ? Reklam nowych trochę się pojawiło, ale żadna raczej się nie wyróżnia.

Pozdrawiam.

To zrezygnuj z adsense i zapisz się do adkontekstu, czy innego onetkontekstu. Google jakoś przeboleje tę stratę.

Dobrze wiesz, że to nie jest żadna alternatywa. Były dni, że nawet na klikach z TradeDoubler miałem większy zarobek, niż z AdSense i to jest niepojęte dla mnie.

Dzisiaj był rekord z ostatnich trzech miesięcy chyba... Ciekawe na jak długo będzie w miarę normalnie.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Dziś troche lepej wreszcie? Czyzby sie poprawiac zaczyna?

Ale nie jest jeszcze tak jak bylo w maju:( Daleka droga jeszcze do tamtych wynikow.

Dziś troche lepej wreszcie? Czyzby sie poprawiac zaczyna?

Ale nie jest jeszcze tak jak bylo w maju:( Daleka drogajeszcze do tamtych wynikow.

Mi dzisiaj się pare klików za 1$ zdarzyło :D

:):);)

Większość na stronie niemieckiej, lecz czasami trafiają się na polskich (Polacy w UK i USA)

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności