Skocz do zawartości

Google nie znajduje treści ze strony

jolan

Rekomendowane odpowiedzi

Na poprzedni post nie dostałem odpowiedzi, może teraz pójdzie mi lepiej :) Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego po wpisaniu frazy "jakaś tam fraza" w google wyskakuje powiedzmy 5 linków do róźnych stron, a do mojej nie chociaż dokładnie taka fraza (dosyć unikalna) znajduje się na mojej stronie (jest nawet wyboldowana). Strona jest zaindeksowana (spr. poleceniem site:adres_strony). Podobny problem występuje na wielu stronach w tym serwisie.

Przyczyna prosta, - strona lipa i lipa linki .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Myślę, że nie lipa, po opisie bardziej pasuje do orzecha, podobno orzechy tam są.

PS. Odpowiedzi wcześniej nie miałeś, bo zły dział cały czas wybierasz. Wrzuciłbyś do dowcipów to na pewno poszłoby lepiej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przyczyna prosta, - strona lipa i lipa linki .

Też tak myślałem, ale... poprzednia strona o podobnej konstrukcji i z (oczywiście w pewnym sensie) podobnymi treściami radzi sobie doskonale, a ta od początku sprawia same problemy. Najpierw google nie chciał indeksować, a teraz to. Z wrażenia zrobiłem jeszcze jedną podobna i tą nie tylko google łyknął bez problemu ale i ładnie w górę idą odpowiednie frazy.

@blake jesteś jak zwykle uroczy :) choć tym razem chyba masz częściowo rację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności