Skocz do zawartości

Darmowy dobry hosting obrazków - jaki?

Aerografit

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki polecacie darmowy hosting obrazków do celów typu: zamieszczanie zdjęć na forach i aukcjach?

Zależy mi na tym by miał:

- nieograniczony transfer, brak limitów i brak opłat

- nieograniczony czas hostingowania obrazków (czyli nie że po 3 miesiącach zamiast zdjęcia widzę napis "file not found")

- w miarę intuicyjna obsługa i możliwość szybkiego zamieszczania zdjęć (najlepiej hurtowo, bo zazwyczaj wystawiam na aukcjach dużo przedmiotów i potrzebuję dużo tych zdjęć wrzucić i zamieścić)

- możliwość wybrania kodu z miniaturką jaka ma być wyświetlana

- może nawet dodawać znak wodny do zdjęć

- może po kliknięciu w miniaturkę otwierać duże zdjęcie na ich stronie.

Póki co fajny był dla mnie fotosik, ale ten ich limitowany transfer to porażka. Obecnie korzystam z zapodaj.net ale tam można wrzucić max 5 plików na jeden rzut, przy czym każdy osobno i jak się wybierze jeden typ miniaturki to już nie da się go później zmienić na większy/mniejszy.

Co polecacie?

https://www.aerografit.pl - artystyczne malowanie aerografem kasków, motocykli, tirów, ciężarówek

imageshack.us nie jest czasem w jakiś sposób ograniczony? Bo korzystałem z niego kilka lat temu i obecnie żadne zdjęcie zamieszczone na nim nie przetrwało, a i różne jaja były podczas samego użytkowania

https://www.aerografit.pl - artystyczne malowanie aerografem kasków, motocykli, tirów, ciężarówek

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności