Aerografit Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jaki polecacie darmowy hosting obrazków do celów typu: zamieszczanie zdjęć na forach i aukcjach? Zależy mi na tym by miał: - nieograniczony transfer, brak limitów i brak opłat - nieograniczony czas hostingowania obrazków (czyli nie że po 3 miesiącach zamiast zdjęcia widzę napis "file not found") - w miarę intuicyjna obsługa i możliwość szybkiego zamieszczania zdjęć (najlepiej hurtowo, bo zazwyczaj wystawiam na aukcjach dużo przedmiotów i potrzebuję dużo tych zdjęć wrzucić i zamieścić) - możliwość wybrania kodu z miniaturką jaka ma być wyświetlana - może nawet dodawać znak wodny do zdjęć - może po kliknięciu w miniaturkę otwierać duże zdjęcie na ich stronie. Póki co fajny był dla mnie fotosik, ale ten ich limitowany transfer to porażka. Obecnie korzystam z zapodaj.net ale tam można wrzucić max 5 plików na jeden rzut, przy czym każdy osobno i jak się wybierze jeden typ miniaturki to już nie da się go później zmienić na większy/mniejszy. Co polecacie? https://www.aerografit.pl - artystyczne malowanie aerografem kasków, motocykli, tirów, ciężarówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 a jak pisałeś ten temat na dole formularza wystawienia postu nic nie zauważyłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aerografit Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 W sensie że directupload.net ? https://www.aerografit.pl - artystyczne malowanie aerografem kasków, motocykli, tirów, ciężarówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.szczerbal Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Photobucket i imageshack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 postimg.org Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aerografit Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 imageshack.us nie jest czasem w jakiś sposób ograniczony? Bo korzystałem z niego kilka lat temu i obecnie żadne zdjęcie zamieszczone na nim nie przetrwało, a i różne jaja były podczas samego użytkowania https://www.aerografit.pl - artystyczne malowanie aerografem kasków, motocykli, tirów, ciężarówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Lepiej obrazki i inne pliki trzymać u siebie na serwerze 50 na rok i mam 30gb miejsca a pewnie znajdzie coś większego w podobnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 większość hostingów szared w regulaminie ma zakaz hostingowania obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Darmowe hostingi maja zakaz ale płatne to nie widziałem. Ostatnio robiłem taka opcje jednemu klientowi bo także ma dedykowany szablon na allegro i zdjęcia na własnym serwerze. I ma hosting za 30zl na rok tylko że pojemność 2gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 OVH to jak dobrze pomiatam nawet w VPS miało taki zakaz. A sharedy z mniejszych firm te co sprawdzałem mieli w regulaminie zakaż tworzenia na koncie hostingu obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Proponuję: postimage.org Jeśli nic się nie zmieniło, a nie wygląda na to, to masz co chciałeś, po darmowej rejestracji pełen dostęp do zarządzania swoimi obrazkami. Darmowa porównywarka pożyczek online. Polecam także: zdjęcia Świdnica oraz pamiątki Świdnica - sklep online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.