Skocz do zawartości

no i mamy nowego mega spamera

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mam dodać katalog WOW! ? ;)))

nie, nie...

...po prostu przy tak zdecydowanych działaniach jak automatyczne zgłaszanie spamu z Twojej strony musiałem wstrzymać udostępnianie temu serwisowi swoich zasobów.

Gdzies pisałem na forum o pomysle "listu otwartego do wyszukiwarek", ale nie wzbudziło to większego zainteresowania - jeśli zapewnisz że strona "zgłaszanie spamu" nie zniknie z sieci i będziesz ją rozwijał chętnie wrzucę linka do niej na pozycjonowanie.stron.pl ;)

Jez, a może napiszesz jakiś tekst do swojej akcji (przyczynach jej rozpoczęcia) to też wrzucimy na pozycjonowanie.stron.pl i od razu do systemu webwwebNews ?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Piotrek, przed momentem napisałem świeży post, jeszcze go doszlifowywuję, za chwilę wkleję adres. Odnośnie stabilności strony, na razie mam zawieruchę bo wkrótce przenoszę się z domenami ze Strefy do (chyba) PowWEB i muszę nie zmarnować tych kilku dni; co do newsów/postu/artykułu, zobaczę (mam realne argumenty przeciw), z resztą przejdźmy może na nowy topic.

Edit: https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic2386.html - pod tym adresem opisany jest dalszy rozwój kampanii antyspamowej.

Pozdrawiam, J. zwany "www.Ostrze-Na-Spamera.ad.warszawa.pl" ;)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności