Skocz do zawartości

3 ofery pozycjownowania, którą wybrać ?

michalzielony

Rekomendowane odpowiedzi

frazy, które wybrałem posiadają od 75 tys do 350 tys wyników w google.pl , odrzuciłem te najtrudniejsze typu perfumeria czy perfumy

czy przy takich wynikach pozycjonowanie w tej kwocie również jest NIE możliwe?

i jeszcze pytanie, czy np. firmy pozycjonujące mogą po zerwaniu umowy usunąć wszystkie linki przez co nagle spadnę ?

firmy pozycjonujące mogą po zerwaniu umowy usunąć wszystkie linki

mogą i to zrobią

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

o ile jest to na ich zapleczu to usuną, jak pojechali po liście darmowych katalogów to usuwanie jest stratą czasu i tak strona jest w czarnej ( )*( ). 

zdradzę ci sekret szpeniów, za 50 zł od frazy strony robi się tak wrzucasz do automatu, nasuwasz po jakiś darmowych zaspamowanych katalogach, precelkach czy innych miejscóweczkach, 2-3 lata temu to działało na frazy typu mechanik bogatynia. Obecnie na trudniejsze hasła właściwie nie działa

frazy, które wybrałem posiadają od 75 tys do 350 tys wyników w google.pl , odrzuciłem te najtrudniejsze typu perfumeria czy perfumy
Jeśli nadal tyczą branży "perfumeria czy perfumy", to nic nie zmienia, bo konkurencja zapewne tez je obsadza na długi ogon.
  • Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No okej, budżet zdecydowanie za mały, teraz wiem, że 50% całych środków powinienem zainwestować w pozycjonowanie jednak jest już za późno, w związku z tym chciałem ruszyć jakoś z miejsca, na spokojnie, żeby gdziekolwiek się pojawić.

Wobec tego zainwestuje w reklamę adwords oraz facebook jednak czy w kwestii pozycjonowania nie robić zupełnie NIC czy nie zaszkodzi mi jednak podpisać umowę za efekt gdzie nie będę płacił i tak jak się nie pojawię w górnych pozycjach a jak się pojawię to zapłacę ale jednocześnie zarobie więc będę mógł odłożyć na porządne pozycjonowanie.

Pytanie czy podpisanie umowy z jakąś firmą, która oferuje niby wszystko za tak małą cenę może mi zaszkodzić czy jednak może mi choć trochę pomóc na początku ?

Tylko czego wyznacznikiem są te wartości? Konkurencji? Popularności? Nie warto się nimi sugerować do tych celów służą inne narzędzia 

czy podpisanie umowy z jakąś firmą, która oferuje niby wszystko za tak małą cenę może mi zaszkodzić czy jednak może mi choć trochę pomóc na początku ?

Na początku Ci może pomóc ale później zaszkodzi, więc w ogólnym rozrachunku zaszkodzi. Musisz zrozumieć, że kto podpisuje umowę na efekt (szczególnie w takiej branży) szybko chce ten efekt osiągnąć a w pozycjonowaniu pośpiech jest złym doradcą i koniec w temacie.

Edytowane przez Picabela

Kup sobie gotowca - Gotowe strony po zaplecze / afiliacje / adsense- https://picabela.link/gotowe-strony-zapleczowe/

40 linków blogowych z artykułów - https://picabela.link/linki-z-blogow/

Tworzenie całych dyskusji na forum z linkiem tylko dla Ciebie - https://picabela.link/linki-z-forow-internetowych/

Pytanie czy podpisanie umowy z jakąś firmą, która oferuje niby wszystko za tak małą cenę może mi zaszkodzić czy jednak może mi choć trochę pomóc na początku ?

Widzę , że zadajesz kolejny raz, to samo pytanie w innej wersji licząc, że możne w końcu uzyskasz pozytywną odpowiedz w kwestii budżetu... Pomyśl Jak ktoś (firma) w ogóle możne oferować pozycjonowanie "za efekty" z budżetem 500 zł dla Twojej branży...

----

Podobnie by było jak by ktoś na ulicy zaoferował ci kupno do tego przed premierą iPhonie 7 za symboliczne 50 zł... i gwarantował by, że to legalny telefon itd... - uważasz, że to możliwe (pytanie retoryczne)  .... Przemyśl, to sobie na spokojnie zwłaszcza w kontekście rzetelności takiej firmy... która jak by na to nie patrzeć obiecuje złote góry za wacikowe :) 

Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@michalzielony, te 500 złotych to budżet netto w skali miesięcznej, jak rozumiem? Możesz w skrócie opisać, czym Twój biznes wyróżnia się na tle "pierdyliarda" innych tego typu w tej zakorkowanej branży? Oferujesz jakieś świetne ceny, niszowe produkty, a może masz jakieś inne "magiczne" dodatki? Czy masz jakiś punkt stacjonarny, czy działasz jedynie na bazie sklepu internetowego? Jaki ogólnie masz pomysł na rozwój tego biznesu?