Skocz do zawartości

poprawianie tekstu

pt91

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Chciałem się upewnić czy mogę dowolną ilość razy poprawiać tekst we wpisie w blogu ? Mam na myśli głównie poprawki pod kątem SEO( dodawanie nagłówków, tagów, kategorii, podkreślanie fraz, dodawanie wewnętrznego linkowania itp itd)  ale też czasami dodanie lub poprawienie merytorycznej zawartości.  Czy google nie zakfalifikuje tego np jako zdublowana treść lub inną niekorzystną sytuację? Tytułu wpisu zmieniać nie planuje.

dziękuje i pozdrawiam

pt91

Czy google nie zakfalifikuje tego np jako zdublowana treść lub inną niekorzystną sytuację?
Jeśli dana treść będzie publikowana cały czas pod tym samym adresem URL, to nie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A czy wogole jest sens poprawiac teksty?
Z definicji poprawiać, to zmieniać na lepsze... wiec odpowiedz sobie sam na to pytanie.

Czy moze dla Googla liczy sie tylko pierwsze wrazenie
Miłość od pierwszego wrażenia ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności