Skocz do zawartości

Lajki z prawdziwych kont FB bez limitu

ugly28

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy znacie ale znalazłem fajny plugin do wordpressa - likejackninja.com

Jest płatny ale warty inwestycji. Dostarczy nam do naszego fan page na FB nielimitowana ilość lajków z realnych kont w naszej niszy. Instaluje się to na wordpresie jako plugin. Skrypt tworzy okienko pop-up gdzie możemy wpisać dowolną treść np że strona używa cookies. Coś co user zaraz zamknie. W momencie jak kliknie krzyżyk klika też w niewidzialny przycisk like z dowolnie wybranego fan-page jaki ustawimy (pod warunkiem że jest zalogowany na FB).

Warunek - musimy mieć bloga wp z jakimś ruchem. Im większy ruch mamy tym więcej lajków zbierzemy w tej niszy w jakiej jest blog.

Plugin można ustawić z jakich krajów chcemy lajki, ile procent userów ma lajkować, ma czarna listę IP, zapisuje cookie żeby kto już lajkował i drugi raz po-up mu nie wyskakuje.

Fajne narzędzie i myśle że warte inwestycji.

Sposób stary jak twarzoksiążka. Aż dziwne, że niektórzy dopiero teraz to odkrywają... Problem tylko jest taki, że jak szybko nastukasz lików to możesz pożegnać się z kontem na fb.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Oj tam, czasochłonne. Jest kilka systemów, które działają bardzo sprawnie - jeżeli się dobrze je wykorzysta, można bez problemu obyć się bez płacenia.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Najlepsza metoda na pozyskiwanie fanów na Facebooku moim zdaniem to płatna reklama na Facebooku.
Ostatnio prowadziłem kampanię dla klienta i wydając dokładnie 291,67zł na reklamę na pozyskaliśmy liczbę 706 fanów ściśle zainteresowanych usługami/produktami proponowanymi przez jego firmę. Dodatkowo wygenerowaliśmy 1.689 kliknięć w reklamę.

chciałem spamować to forum

• 2 tygodnie później...

Nie wiem czy znacie ale znalazłem fajny plugin do wordpressa - likejackninja.com

nie miałeś problemów z wyskakiwaniem popupów na ff, chrome albo na przeglądarka mobilnych ?

udalo mi się tylko raz spowodować, że popup wyskoczył na ie.

narzędziem można zbierać like'i pod postami, czy tylko fanów do profili ?

• 1 rok później...

Wtyczka już nie działa. Znacie jakieś podobne narzędzie ?

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności