Skocz do zawartości

Wprowadzanie dużych zmian na stronie

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę tutaj, bo pytanie na takim poziomie. Otóż zawsze robiłem wszystko od zera albo po kimś, kto chociaż trochę się na tym znał. Mam teraz serwis który jest strasznie zasyfiony, tysiące tagów, meta keywords, trochę duplicate content i tak dalej. 

Tylko że niby jakieś pozycje ma. Tak się zastanawiam czy wprowadzanie zbyt dużych zmian w zakresie tagów, keywordsów i wywalanie podstron może negatywnie wpłynąć na widoczność serwisu? 

Chodzi mi o sam fakt czy wielkość/nagłość zmian może negatywnie zadziałać

może ale nie musi.

To samo tyczy pozytywnego wpływu zmian - mogą wystąpić ale nie muszą.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dla mnie rewolucje nie są optymalne - na Twoim miejscu rozłożyłbym proces trochę w czasie, pousuwał najpierw te rzeczy, które mają najmniejszą wartość (zawsze znajdzie się jakiś tag, który nie opisuje żadnego tekstu), a później przeszedł do dalszych porządków, jednocześnie pracując nad wewnętrznym linkowaniem stron, które zostaną i mają wartość.

Przeczytaj najnowsze informacje o Top Gear -> https://autoblog24.pl/top-gear/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności