Skocz do zawartości

Erbit

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję Erbitowi za włożoną pracę w rozwój forum i trzymanie porządku na nim.

Moderowanie jest wbrew pozorom ciężką pracą i każdemu się należy odpoczynek.

Jeżeli Erbit stwierdzi, że chce wrócić, po jakimś urlopie, to zawsze będzie miło tutaj przyjęty.

P.S. Urlop to jest dobra sprawa, witam po skończonym urlopie. :D

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja, jako pluszak tego forum chcialem Ci

Robercie-Erbicie podziekowac za porzadek na forum :-)

i zyczyc sukcesow dalszych no i (nie bedzie mnie) wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 16 września (moje 11 dni pozniej)

ps.

aha a najlepszym sukcesorem Erbita bedzie Gizmoo3 lub K :-)

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

dajcie spokój

To tak jak z psami, podniesiesz kamień to ucieka, odwrócisz się zaszczeka :)

Zle porownanie.
fu*k placze.GIF Erbit tylko nie Ty placze.GIF to mi dziś wieczór zepsułeś, ehhhhh

To jest bardziej zrozumiale. Z Robertem przegadalismy pare nocy do momentu ci*a :)

rozmowy byly konstruktywne i pouczajace ... bardzo sobie cenilem walke ERBITA na forum ... walke z (wiatrakami) - pokemonami :D

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Jak widać i tak każdy zrozumiał mój post tak jak chciał,

jakieś posty Gizmoo3 zaginęły w czasoprzestrzeni ...

Erbit wróć ... wszyscy zgłupieli bez ciebie :D

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Tak sobie czytam to co napisał Erbit i mam wrażenie, że zrezygnował tylko z funcji Moderatora a nie z tego forum, więc spokojnie jeszcze nieraz ktoś dostanie PW z ort`em :)

Pozdrawiam Erbit i życzę sukcesów.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Po mojej prywatnej rozmowie z Robertem wiem, że jest praktycznie całkowita rezygnacja z życia forum. Niestety, nie ma On już czasu na bycie "odpowiadaczem" oraz na koszenie pokemonizmów, gdyż jego sprawy zawodowe idą świetnie i musi osobiście pilnować firmy. Taka jest kolej rzeczy, jeden z najlepszych polskich pozycjonerów musiał rozwinąć się do takiego momentu, gdy brakuje czasu na udział w PiO. Mimo, że pozostaje nas tu wielu, to ciężko będzie zastąpić taką świetną osobę, którą poznaliśmy jako wybornego organizatora, moderatora i przede wszystkim kolegę. Nie ujmując nikomu, ja przynamniej nie widzę na PiO osoby, która mogłaby go zastąpić.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Po mojej prywatnej rozmowie z Robertem wiem, że jest praktycznie całkowita rezygnacja z życia forum.

No jeśli tak to porażka :hello: To szkoda bo był najaktywniejszym użytkownikiem chyba a zaraz miał wiedzę.

Myślę jednak, że wielu ludzi tutaj ma mało czasu, ja sam nieraz poświęcam 2-3 minuty dziennie na to forum by zobaczyc tylko co później przeczytać. Erbiot chyba nie lubi kompromisów albo w te albo nazad :peace:

Tak czy inaczej życzę mu samych TOP1 i do zobaczenia na SERPS`ach.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

to dlatego Hellz, ze w lustro nie patrzysz

Nie patrzę, bo z powodu zęba mam spuchniętą twarz i nie goliłem się tydzień :peace:

uwazam, ze jest wiele osob ktore moglyby z powodzeniem go zastapic

Niestety, wiedza to nie wszystko, chodzi jeszcze o pewne specyficzne cechy charakteru i ogromny pokład wolnego czasu. Co z tego, że mamy tylu moderatorów, skoro efekty ich pracy są niewielkie, gdyż mają swoje własne zajęcia/problemy i nie mają czasu oraz cierpliwości na użeranie się z forum.

Miałem nadzieje że go poznam na następnym zlocie w Łodzi

Myślę, że Robert da się jeszcze namówić na małe piwko ze starymi znajomymi :hello:

Dała matka rozum? To kombinuj.

Decyzje w pełni rozumiem... :peace:

Bardzo dobrze moderowałes to forum, miejmy nadzieję, że teraz nie zarośnie od pokemonowych postow.

Pozdrawiam i życzę sukcesów zawodowych i osobistych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności