Skocz do zawartości

Erbit

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

pneuma na 3cim miejscu wg. wykonanych akcji. widac pneume? nie. dopisuje sie do postow? nie. a odwala robote? ODWALA.
Są trzy rodzaje kłamstw: kłamstwa, okropne kłamstwa i statystyki.

To, że moderator wyciął temat, to jedno, a to, ze moderator wyciął temat i nauczył pokemona, czego nie należy robić, to drugie. Nie widzisz różnicy?

Poza tym, przyznaj z ręką na sercu, ze twoim zdaniem forum jest dobrze moderowane i że przynajmniej 90% niepotrzebnych postów jest kasowanych. Z tego co wiem, gdyby nie powiadomienia użytkowników, to już dawno moderatorzy by się pogubili.

Poza tym, z grona moderatorów odszedł jeden z nielicznych zajmujących się pozycjonowaniem zawodowo, nie dla adSense, adKontekst czy ad cośtam. Praca dla klientów to zupełnie inna bajka i niestety nie każdy się orientuje w tych realiach.

Dała matka rozum? To kombinuj.

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a tak wogóle to jest to dla mnie troche dziwne. Jest sobie Erbit , jest super Modem i nagle znika, nie mówiąć dowidzenia?. Nie pisze sam nic (ok coś tam admini podrzucili), nie ma go na forum. Ja rozumiem praca, kariera ale żeby tak nagle nic ?? Jakos mi to do Erbita nie pasuje

Dzięki Erbitowi nauczyłem się nie zakładać (przynajmniej za często :hello:) głupich tematów.

Ten strach, że mnie zgnoi: "Czytaj! Było xxx razy! itp."

Chwała mu za to! :)

Bez niego to forum nigdy nie będzie takie jak kiedyś...

Życzę mu samych Top 3 (najlepiej 1;)) .

pozdrawiam

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Mnie Erbit na dzień dobry zjechał - i chwała mu za to, bo się należało. Nie będę tu peanu na jego cześć pisać, bo zdarzało się, że się z jego podejściem do sprawy nie zgadzałam. Co nie zmienia faktu, że cierpliwość do głupich pytań ma facet anielską.

pokemon = coś co zamiast poszukać samemu staneło na etapie "a dlaczego" i niestety kurde chciałby się napisać, że mógłby pomyśleć i poszukać samemu.

Mam jednak wrażenie, że w większości przypadków myślenie pokemonowi sprawia fizyczny i psychiczny niczym nie ograniczony ból.

Co do Erbita to już kiedyś się zastanowialem czy On rozwija cokolwiek i cokolwiek robi bo siedzi cały czas na forum i odpisuje i moderuje, jak widać robił to symultanicznie.

....czysto komercyjnych przyjaciół...

o czym piszesz ? bo chyba coś przeoczyłem

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Xann Design ?

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności