Skocz do zawartości

Nietypowe: Odświeżanie stron, wejścia na stronę

M.MIKE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

Jestem tu nowy, właśnie się zarejestrowałem. Z góry przepraszam ale nie byłem pewien, w jakim dziale umieścić temat. W ogóle nie wiem czy temat tu pasuje do tego forum. Szukam pomocy od dawna i dziś postanowiłem zapytać i poprosić kogoś/ WAS o pomoc.

Od długiego czasu poszukuję narzędzia do generowania ruchu na stronie. Chodzi tylko i wyłącznie o zwiększenie licznika. Za owe narzędzie jestem skłonny zapłacić ale nie jest to takie proste. Swego czasu korzystałem z aplikacji typu TOPSURF, AUTOSURF itp itd. Cała rodzina tego typu stron. Było ok ale strona, której licznik chcę zwiększyć przestała na to reagować. Zleciłem napisanie aplikacji Java, do której dodawałem linki. Działało do pewnego momentu. Wszelkie oferty sprzedaży wejść na stronę na aukcjach typu 10.000 wejść za 5 zł też nie działają. Jakimś cudem licznik nie wzrasta. Wzrasta natomiast wtedy gdy do przeglądarki np. Mozilla zainstaluję dodatek w postaci Refreshera. Ustawiam interwał i wszystko jest idealnie. Działa.

Problem polega na tym, że linków jest ponad 100. Zawsze. Z doświadczenia :-) wiem, i widzę, że odświeżanie takiej ilości stron to męczarnia. 20-30 jeszcze daje radę ale więcej = komputer zblokowany. Wszystko się zacina nawet jeśli w przeglądarce wyłączę pokazywanie grafik.

Mam łącze na poziomie 10 Mb/s (niestety) i to sprawia, że nie dość, że się wszystko wiesza to jeszcze mam zajęty komputer.

Potrzebuję aby licznik rósł na poziomie 2 odwiedziny co minutę. Narzędzie zatem teoretycznie mam (prosty refresher w przeglądarce) ale odpada ze względów technicznych. Zależy mi na czymś co sprawia, że dodaję gdzieś linki online, zatwierdzam, ustawiam interwał, płacę odpowiednią sumę i po sprawie, coś na zasadzie starych dobrych AUTOSURF'ów, które przestały działać a raczej strony które chcę odświeżać przestały na nie reagować :-)

Czy istnieją jakieś gotowe narzędzia? Wiem, że istnieją ale nie wiem jak do nich dotrzeć. Jakaś baza do której dodaje się linki a potem ktoś lub coś je otwiera i dzięki temu licznik rośnie.... Moje strony muszą jednak być podatne na tego typu odświeżanie. Odświeżanie zgodne z odświeżaniem w przeglądarce ale nie takie jakie oferuje np. AutoSurf, TopSurf itp itd. Niby to samo ale różnica kolosalna.

A może ktoś z Was ma możliwość takiego hurtowego odświeżania, oczywiście PŁATNEGO.....

Pozdrawiam

Mike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności