Skocz do zawartości

Ile klientów na raz?

andrzejseo

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzej pytanie trocha dziwne, bo są wiele zmiennych w tym przypadku. Jaki to klient, jakiego nakładu pracy potrzebuje, jaki to pozycjoner jaką wiedzę posiada, jak zautomatyzowane ma procesy, jak mocne serwery posiada, jakich technik stosuje, czy posiada a jak posiada to jakie to zaplecze, ile godzin pracy w dzień pracuje, i jeszcze wiele, wiele innych czynników.

Jedno jest pewne, im więcej klientów tym mniej czasu na każdego, resztę każdy sam może sobie dopowiedzieć czym to skutkuje ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chodziło mi bardziej o przeciętne 8h w dni robocze, z raczej nie automatyzowanym trybem

ile się da.

Ogólnie jest tendencja na łapanie klientów. Później wciska im się kit.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

dokladnie im wiecej klientow tym mniej czasu na kazdego, gdybym sam zlecal pozycjonowanie, nigdy bym tego nie dal duzej agencji bo wiem jak to tam wyglada, liczy sie najpierw zysk agencji, a dopiero potem zadowolenie klienta, w takich agencjach maja gdzies czy z nimi zostaniesz czy nie, bo maja setke klientow i dzial sprzedazy ktory tego dnia jak ty odejdziesz zalatwi 5 nowych. I tak mozna sie motac miedzy duzymi agencjami, spedzac zawsze pierwsze tygodnie na tym ze oni robia audyt, optymalizacje itp i w koncu nic nie dostac. 

Dlatego jakbym mial zlecac to albo malej firmie albo freelancerowi.

albo freelancerowi

s_matysik podobno już klientów nie przyjmuje, więc ciężko znaleźć dobrego...

Ewentualnie tank, ale on nie wystawia faktur itp. dupereli, bo nie opłaca mu się w jakieś świstki bawić.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Swoją drogą "fajne" pytanie, inny nakład czasu i środków wymaga sklep z suplementami diety, czy bielizną erotyczną, a inny naprawa samochodów w agnieszkowie. 

W każdej branży, dla określonego klienta najlepszy jest pewien typ wykonawcy, jak masz do wybudowania wieżowiec to nie zatrudnisz do tego pana ziutka z pomocnikiem, dużej firmie budowlanej robota typu poprawki malarskie i gipsiarskie w 1 pokoju  raczej nie zainteresują, no chyba ze jesteś znajomym prezesa któremu chcesz się podlizać.

Chodziło mi bardziej o przeciętne 8h w dni robocze, z raczej nie automatyzowanym trybem
Pamiętaj, że nawet i zautomatyzowany tryb sam się nie nastawi.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przecież na tym robi się największe pieniądze.

1xxxxx ilość klientów płacących abonament z umową na minimum 12 miesięcy.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

z raczej nie automatyzowanym trybem

Na palcach jednej ręki. Więcej jedna osoba w manualu nie ma opcji aby rzetelnie i efektywnie zrobić.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności