Skocz do zawartości

Ile klientów na raz?

andrzejseo

Rekomendowane odpowiedzi

Więcej jedna osoba w manualu nie ma opcji aby rzetelnie i efektywnie zrobić.

Bz..........

Prawidłowa odpowiedź na pytanie to: wszystko zależy od projektu, czy jest to "niclegi Żurawica" czy "noclegi warszawa"

coś w tym jest, jeśli do zdobycia topów wystarczy puszczenie jakiegoś automatu w ruch, to stron pozycjonowanych przez "specjalistę" może być sporo, jak frazy wymagają czegoś więcej to i czasu na większą ilość nie starcza

Bzdura i brak znajomości tematu .

Raczej brak znajomości czytania ze zrozumieniem ( u Ciebie Tomku ) ;) , chyba umknął Ci ważny fragment tekstu także dla przypomnienia :P

aby rzetelnie i efektywnie

Nie wiem jak Ty rozumiesz te dwa określenia ale chyba z cała pewnością nie są to działania polegające na przyłożeniu SWLa , napierd***u linkami i zmianie domen co jakiś czas ;) 

PS

i nie ma tutaj nic do rzeczy stopień trudności fraz bo on tylko determinuje ilość i intensywność działań, natomiast działąnia są zawsze takie same:

optymalizacja

wartościowy LB

sygnały społecznościowe

dobre treści

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

....

aby rzetelnie i efektywnie

Nie wiem jak Ty rozumiesz te dwa określenia ale chyba z cała pewnością nie są to działania polegające na przyłożeniu SWLa , napierd***u linkami i zmianie domen co jakiś czas ;)

...

NIe wiem Krzychu jak u Ciebie ale ja nie mam problemów z rzetelnością i efektywnością,  zrobienie frazy  "czyszczenie dywanów żurawica"  jest dla mnie to 30 min rzetelnej pracy i jeszcze mam czas wypić kawe. I mam frazę w TOP przez cały rok i nie musze nawet zbierać do niej linków.

Sorry ale nie rozróżniasz złożoności projektów, są projekty gdzie optymalizacja  title+url+h1 wystarczy zeby było efektywnie i rzetelnie zrobione w 15 min

.ps. apropo SWL to mówisz o linkach przenoszących PR , wiesz mi bez SWL nie da rady

Marketing internetowy dla firm

zrobienie frazy  "czyszczenie dywanów żurawica"  jest dla mnie to 30 min rzetelnej pracy i jeszcze mam czas wypić kawe. I mam frazę w TOP przez cały rok i nie musze nawet zbierać do niej linków.

Sorry ale nie rozróżniasz złożoności projektów, są projekty gdzie optymalizacja  title+url+h1 wystarczy zeby było efektywnie i rzetelnie zrobione w 15 min

.ps. apropo SWL to mówisz o linkach przenoszących PR , wiesz mi bez SWL nie da rady

Masz katalog odi.pl?

5gb3nh2s.png

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności