Skocz do zawartości

Nadrzędzie do aktywności na forum

Olenka1987

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli muszę mieć cały czas otwarte zakładki aby być zalogowaną?
Rozumiesz na czym polega Twoje zalogowanie ? Mówi ci coś sesja użytkownika ?

Nie czegoś takiego, że po wyłączeniu komputera zawsze jestem dostępna na forum?
Pewnie, że jest ... możesz wyłączyć swój komputer, tablet, smartfon ... i być zalogowana ... ale wymaga, to minimum:

- skryptu PHP i konta hostingowego

lub

- programu EXE i serwera VPS z Windows.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Teoretycznie może logować się tam gdzie zarejestrował się lub wpiszesz mu dane "na sztywno", tylko cms musi być z tych co hrumer obsługuje i harmonogram ma działać. Generalnie taniej kupić wersie lite zenno jak kombinować z hrumerem, na jednym wątku nich leci  Zenno po licie, ile tam tych kont będzie 1000?.Myślę że 300 maks.

Logowanie na konkretne konto jest proste, a można zrobić to wykorzystując PHP + curl + cron, który co kilka minut odwiedzi stronę. Oczywiście skrypt musi być umieszczony na serwerze jak powiedział już Mion.

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

@MaxPan fakt, wtedy trzeba spróbować np. z phantomjs żeby renderować stronę. Jednak np. phpbb, mybb, ipb można wejść pod konkretny url (nie na stronie głównej) i przesłać dane do logowania. Jeśli znasz jakiś skrypt forum, na który ciężko się wbić to podaj nazwę, chętnie sprawdzę jak to wygląda :)

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

Jeśli znasz jakiś skrypt forum, na który ciężko się wbić

Generalnie nie mówimy o standardowych skryptach "wyjętych z pudelka" bo lepsze forum jak stoją na gotowcach to mocno zmodyfikowanych ( szczególny formy rejestracji i logowania).

Ale ciężko nie dla osób które wiedzą co i jak. Tylko pisze jechać pojedyncze forum post get lub curlem to już niestety epoka kamienia łupanego.

Powiem więcej w wielu miejscach już jest na przykład slider captcha

6f9e27sv.png

do zalogowania nawet wcześniej zarejestrowanego użytkownika. Dla człowieka to tylko machnięcie myszką więc wcale nie jest wkurzające, ale dla skryptów php to już Everest.

p.s jeśli już Hrumer ( który pisany był w C++  i asambler) przepisują na aplikację z przeglądarką to uwierz mi pociąg już odjechał jeśli mówimy o stricie skryptach PHP w softach zdobywających rankujące linki, lub automatyzujące czynności typu tej o której mówimy.

Polecam temat o nowym Xrumerm na forum BM on tam dokładnie rozłożył po pólkach co i czym obecnie można robić.

Tak, czy inaczej technologie o jakich Piszecie są są niedostępne / nieznane / obce autorce

Olenka1987
( o ile to łona)  tego tematu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@UP =  niedostępne :ph34r:  

---

Jak nie Znajdziesz rozwiązania na własna komendę, to zgłoś się do mnie po 20(tym) nie (tej)  ...

Zobaczymy co da się zrobić w tej kwestii, ale Musisz mieć minimum VSP'a arubacloud < najtańsze >  z Windows medium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności