Skocz do zawartości

Bezsilność wobec google

waskez

Rekomendowane odpowiedzi

Pomóżcie, po prostu jestem już bezsilny. Pomimo tego iż posiadam środki na koncie a moje kampanie są dobrze zrobione nie wyświetlają sie w tym %4#$@#@$#$#@ googlu po prostu brak słów. już naprawdę nie wiem co robić w momencie kiedy piszę do googla przysyłają mi jakieś brednie zebym robił wszystko zgodnie ze wskazówkami i co z tego że robie jak i tak sie kampanie nie wyświetlają. Jestem tak zdesperowany że jestem w stanie nawet zapłacić za to żeby ktoś te moje kamanie pożądnie ustawił. Pomóżcie.... bo tracę siły ..

JW.

Jak wszystko masz ustawione na tip-top, jak twierdzisz, to jest tylko jedna mozliwosc... Moze prowadziles wczesniej jakies dziwne dzialania w AdWords? Np. miales zalozone wczesniej jakies inne konta na ta sama firme, reklamujaca to samo, za duzo kont z jednego IP? Jakis zadawniony problem z platnosciami? Google przy okazji czyszczenia akcji kuponowej dodalo tu i owdzie 2 do 2och... I dalo bana kombinatorom. W takim przypadku pretensje mozna miec tylko do siebie...

Jak wszystko masz ustawione na tip-top, jak twierdzisz, to jest tylko jedna mozliwosc... Moze prowadziles wczesniej jakies dziwne dzialania w AdWords? Np. miales zalozone wczesniej jakies inne konta na ta sama firme, reklamujaca to samo, za duzo kont z jednego IP? Jakis zadawniony problem z platnosciami? Google przy okazji czyszczenia akcji kuponowej dodalo tu i owdzie 2 do 2och... I dalo bana kombinatorom. W takim przypadku pretensje mozna miec tylko do siebie...

MIałem nawet sporo tych kont tyle tylko że to nie było w żaden sposób zabronione a co nie jest zabronione jest dozwolone .... więc niby jakim prawem mi blokują konto czyżby prawo diząłało wstecz?

Kryształowa Kulu powiedz przecie.

Jakie słowa chcesz w Adwordsiecie.

Powiedz powiedz przecie ile dajesz za klika, a magiczna kula ci odpowie.

5 groszy za klika to w onecie :peace:

To ja mam do Kuli pytanie: mam adwordsa na strony kierowanego i daję za 1000 wyświetleń 15 zł. To dużo czy mało?? hasło jest dość popularne, ale bez przesady. Bo też już nie wiem o co chodzi, że mi reklama nie chce śmigać, a wszystko jest zgodnie z recepturą zrobione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności