Skocz do zawartości

Kilka stron na jednym koncie Google Sitemaps

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka serwisow, ktore ostatnio przerobilem i stworzylem mapy dla Google Sitemaps. Niektore z tych stron sa ze soba polinkowane. Wszystkie strony mam pod jednym kontem w Google. Czy sadzicie, ze Google sprawdza wlasciciela serwisu i obniza wage linkow jesli okazuje sie, ze sa to strony jednej osoby? Co prawda strony leza pod zupelnie innymi domenami i na innych serwerach ale jednak naleza do 1 osoby.

Czy oplaca sie dla kolejnych stron zalozyc osobne konta w Google i tam dodawac strony z mapami?

Czyzby nikt nie wiedzial czy moze zle opisalem zagadnienie?

• 2 tygodnie później...

Wg mnie nie ma potrzeby zakladania osobnych kont dla roznych map. Sam mam na jednym koncie kilka map i nie widze zeby cos zlego mi sie przez to dzialo, momentami wrecz przeciwnie. Mysle ze nawet jak bys mial kilka konto a to by mialo jakis wplyw na pozycjonowanie to google i tak predzej czy pozniej by wyczailo ze te konta naleza do ciebie po IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności