Skocz do zawartości

nowa - poprawiona wersja strony www.czestki.net

become

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że mam zainstalowany IE7 nie byłem w stanie sprawdzić, jak moja strona wyglądała w IE6 (o IE5.5 nie wspomnę) - a nie było najlepiej.

Na szczęście udało mi się znaleźć wersję IE6 stand alone i teraz mam w systemie 2 wersje przeglądarki Microsoftu.

Okazuje się, że IE7 obsługuje (w końcu) model boxowy CSS prawidłowo (to znaczy tak jak FF i opera) czyli zgodnie z wymaganiami W3C [dzieki Microsoft :)) ], czego nie czynił IE6.

Miałem powazny :] błąd na stronie, kóry powodował rozjeżdżanie się layoutu w IE6.

Na szczęście poprawiłem to i proszę o opinię dotyczącą strony:

https://www.czestki.net

DDR Hosting linia profesjonalna od 199 zł netto rocznie, odnowienie domeny .pl - 79 zł netto

"Nie umiesciłem jeszcze wszystkich, ale robię to systematycznie w miare możliwosci czasowych."

Dla wiekszych firm taki tekst Cię dyskredytuje.

Niewiem czy dobrym pomysłwm jest zmieniający się top.

Ja mam wrażenie, że co chwila jestem w innym serwisie, ale nich koledzy jeszcze się wypowiedza na ten temat.

Jak na webdesingera to strona nie bierze mnie, nie powala :)

Może dla inspiracji: zobacz tutaj

Pozdrawiam

Paweł

"Nie umiesciłem jeszcze wszystkich, ale robię to systematycznie w miare możliwosci czasowych."

Dla wiekszych firm taki tekst Cię dyskredytuje.

dlaczego ??

Niewiem czy dobrym pomysłwm jest zmieniający się top.

Ja mam wrażenie, że co chwila jestem w innym serwisie, ale nich koledzy jeszcze się wypowiedza na ten temat.

a może lepiej byłoby, aby zawsze była widoczna moja twarz, a z prawej strony po prostu wstawiać odpowiednie rysunki i teksty ... hmm - byłoby zdecydowanie lepiej...

DDR Hosting linia profesjonalna od 199 zł netto rocznie, odnowienie domeny .pl - 79 zł netto

Dlaczego?

Czytaj drugie dno... no tak facet nie ma czasu swojej strony porządnie wykończyć a chce innym robić... jak wspomniałem dotyczy to raczej wiekszych firm, jakaś mała firma jednoosobowa najprawdopodobniej nie zwróci uwagi, ale czy napewno?

Zmienialący sie top.

Czekaj czekaj ... teraz już rozumie o co Ci chodzi.

występujesz jako freelancer, gość do wynajecia - ok. Pomysł dobry na mniejsze firmy, mniejsze zlecenia.

Faktycznie znacznie lepiej by było gdybyś na stronach występowal wszystkich. Niekoniecznie w jednym ujęciu.

Zatem cały tekst dostosuj do tego. Mów prostym językiem, krótkie zdania, napisz jeszcze więcej o sobie. To ma sens.

Pozdrawiam

Paweł

Dlaczego?

Czytaj drugie dno... no tak facet nie ma czasu swojej strony porządnie wykończyć a chce innym robić... jak wspomniałem dotyczy to raczej wiekszych firm, jakaś mała firma jednoosobowa najprawdopodobniej nie zwróci uwagi, ale czy napewno?

Zmienialący sie top.

Czekaj czekaj ... teraz już rozumie o co Ci chodzi.

występujesz jako freelancer, gość do wynajecia - ok. Pomysł dobry na mniejsze firmy, mniejsze zlecenia.

Faktycznie znacznie lepiej by było gdybyś na stronach występowal wszystkich. Niekoniecznie w jednym ujęciu.

Zatem cały tekst dostosuj do tego. Mów prostym językiem, krótkie zdania, napisz jeszcze więcej o sobie. To ma sens.

Pozdrawiam

Paweł

no i tak też zrobiłem :aggressive:

no i tak też zrobiłem :peace:

No i teraz znacznie lepiej :hello:

Szykujesz się do wersji "en"?

Bo to pl po prawej stronie jakies narazie samotne, no i pamietaj, że wybór języka okeśla się przez miniaturowe flagi. Jeśli jest dużo wersji językowych daje się listę rozwijalną. PL EN - odpada.

Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności