Skocz do zawartości

Ktoś chętny na darmowe pozycjonowanie ?

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trzeba zwrócić uwagę na to co jest na dole strony, małą czcionką:

Informacje zawarte w niniejszej witrynie nie są prawnie wiążące i nie stanowią oferty handlowej, w tym w rozumieniu art. 66 § 1 Kodeksu cywilnego. Zawarte na stronie informacje nie stanowią zapewnienia, w szczególności w rozumieniu art. 556 Kodeksu cywilnego. Opis usługi i warunki współpracy określany są w formularzu zamówienia.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Do tego co napisał Finan dodałbym jeszcze: domena na prywatną, zero danych kontaktowych, brak polityki cookies.. jednym słowem wali na kilometr ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

"jak zorganizować ślub na Nowej Gwinei"

na Dominikanie ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@janekszeryf, sprawdzasz jak się zaindeksuje? :D

Trzeba zwrócić uwagę na to co jest na dole strony, małą czcionką:

To jest mało istotne co tam sobie napisali. Ważniejsze jest czego nie napisali czyli brak regulaminu i danych firmy.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Odbywa się to pewnie w takim schemacie:

Wypełniasz formularz, przedstawiają Ci do podpisu jakieś zlecenie/umowę gdzie jest 30 dni gratis, ale jak zapomnisz wypowiedzieć umowę płacisz np. przez rok.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

a ja się zapiszę... i zdam relację z postępów...

Zonk nr jeden:

po zarejestrowaniu się: Skontaktujemy się z Tobą w ciągu maksymalnie 24 godzin roboczych

a w nagłówku strony: Oddzwaniamy ze szczegółami w ciągu 15 minut.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności