Skocz do zawartości

Ktoś chętny na darmowe pozycjonowanie ?

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

co to jest 30 dni ;) jakby napisali, że wprowadzą 3 frazy za darmo do top10 i wtedy można zdecydować co dalej to byłoby potencjalnie ciekawe a w tym przypadku przecież w rozliczaniu "za wynik" de facto jest zwykle znacznie więcej niż 30 dni "za darmo", tu zapewne każą sobie płacić stałą stawkę, więc jaka tu "atrakcja"?

typowy wabik na nieznającego się klienta żeby go później skutecznie fakturować :)

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

po rozpoznaniu tematu informacyjnie:

jest to sp. z o.o. z Poznania, z długoletnim stażem i nie jest to słynna spółka na 2es w nazwie :)

ofertę przesłali normalną (taką samą jak 20 ofert które dostałem w ciągu ostatnich dwóch lat) w wersji my ciebie pozycjonujemy (wariant usiłujemy pozycjonować) a ty systematycznie płacisz. Cena jaką zaproponowali (abonament miesięczny za działania na 10 frazach) jest niższa niż nominalna wartość jednej frazy z mojej branży. W ofercie nie ma słowa nt. skuteczności ich działań, a jedynie z grubsza wymienione ich prace miesięczne (10 wpisów do katalogów, jeden artykuł, jeden wpis na social-ach) dodatkowo gratis modernizacja strony pod względem merytoryczno jakimśtam... żeby wyszukiwarka mogła lepiej stronę widzieć... generalnie nawet jakbym nie miał doświadczenia w poszukiwaniu firmy pozycjonerskiej, też bym się nie skusił. My nie robimy prawie nic, a ty nam płacisz. Nie ma nawet wzmianki, że ich działania spowodują wzrost pozycji chociaż o 1 pozycję, nie mówiąc już o topach. A za 10 linków w katalogach, to mogę sobie bez proszenia się zamówić u kogokolwiek z PiO

Ot takie sobie strzyżenie jeleni, tylko mniej subtelne niż robią to coponiektórzy na tutejszym forum.

Jimmy, nie wiem skąd ich wykopałeś, ale jakoś nigdzie ich nie widać, a już szczególnie w topach :D

PS

tak mi się przypomniało: za taką kwotę jak zaproponowali, to nie takie frazy jak ja potrzebuję (ze średniej półki) tylko co najwyżej "strzyżenie owiec w bieszczadach i to na krótko"

pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

299 za 10 fraz, gdzie jedna w topach kosztuje u konkurencji 200-1000, więc najskromniej trzeba by za 10 dać 2kPLN (w pakiecie się trafiało nawet 1,5k)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...

He he wychodzi niecałe 30 zł za frazę, no tak za te pieniądze można na prawdę wiele zrobić.

EDIT: Szkoda że na ich stronie nie ma nazwy firmy PIO by zrobiło gratis fajną reklamę.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

To są jeszcze tacy co robią 1 frazę za 30zł? 

robią, a zrobią to różnica... tu na forum są tacy co chcą np. 10x tyle i po 24 miesiącach nie ma tych fraz w top100

• 2 tygodnie później...

Podaj prawidłową liczbę wykonywanych prac miesięcznych za 300zł jakie Ty zrobisz klientow

O czym piszesz?  300 zł. za jedną frazę czy za 10? 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

aaa to rozumiem, kolega od "faktury za SEO Twój wróg" 

Wybacz, ale czytałem Twoją wypowiedź 10 razy i przyznam, że nie rozumiem... tak wiem stary jestem i tępy, ale prosze wyjaśnij o co Ci chodzi, gdyż niezmiernie mnie interesuej Twój tok rozumowania.

Obstawiam, że tok jest następujący ... skoro M0drzew produkuje torby reklamowe, ale na forum seo jest od 2009 to dla naszego przemiłego żółtego kolegi jest oczywiste, że seło robi se sam, by zaoszczędzić 300 zł i .... stracić w tym czasie 30k :D

No, ale poczekam na oficjalną, "legalną" wykładnię ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@Konik^Morski, a widzisz.... to już teraz wiem... z mojego punktu widzenia wygląda to trochę inaczej: te powiedzmy 300 zł inwestuję w następujęcy sposób: od sprawdzonych osób wykupuję określone usługi i efekt jest zdecydowanie lepszy niż "profesjonalne" uslugi topowych seoagencji, które to maja ze mną umowę podpisaną od 28 miesięcy i strona kilka miesięcy temu wyleciała z top 100 (osiągając maksymalną pozycję top 50).

BTW

zastanawiam się nad prowadzeniem szkoleń z seo, co prawda wiedzę mam niewielką, ale za to kawa i ciastka lepsze niż u wiodących szkoleniowców, a efekty, przy tak skromnym zapleczu i budżecie zdecydowanie lepsze (sorry, nie mogłem się powstrzymać....)

Betlan, chętnie zapłacę, za fakturę za usługę, ale póki co nie trafiłem na osobę która spełniłaby moje "wygórowane" żądania. Te osoby, które potrafią to zrobić, nie zajmują się takim detalem jak moje frazy, a ci co robią "leszczy" nie mają mocy sprawczej by osiągnać topy... jakieś mrozy czy coś... tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności