Skocz do zawartości

Ktoś chętny na darmowe pozycjonowanie ?

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Problem jest w tym że uczciwych pasjonatów jest mało gdzie stosunek ceny do jakości usług jest przyzwoity a w tej branży jest dużo cwaniaków i przy umiejętnym skonstruowaniu umowy klient może miesiącami płacić duże pieniądze za nic...

Oczywiście nie mam na myśli nikogo z tego forum pisząc o cwaniakach, ale z takimi się już spotkałem :kwasny:

Perspektywa klienta [...] jest zupełnie inna niż SEO który chce zarobić [...]

Normalne zachowanie biznesowe, nie wiem co roztrząsasz... jeden chce sprzedać możliwie jak najdrożej, a drugi kupić możliwie jak najtaniej.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

UP - o dobry towar to klienci walczą. Występuje tu nadwyżka podaży nad popytem, zły towar (w przypadku seo to co pisał wcześniej modrzew:)

Te osoby, które potrafią to zrobić, nie zajmują się takim detalem jak moje frazy, a ci co robią "leszczy" nie mają mocy sprawczej by osiągnać topy...

ma tendencje odwrotną.... ludzie, którzy nie mają wiedzy/możliwości zabijają się w kolejce występu na festiwalach/szkoleniach w celu nałapania jeleni z których "wydoją" resztki białego mleczka i zamykają stragan z braku kolejnych zainteresowanych. Nie chcę być złą wróżką, ale nie dalej jak za rok będziemy oglądać kolejne upadki "złotych biznesmemów" (wielu z nich jest bardzo aktywnych na tym forum - szczególnie jak zbliża się kolejne szkolenie na którym skubią jelonków).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

28 miesięcy i strona kilka miesięcy temu wyleciała z top 100 (osiągając maksymalną pozycję top 50).

[...]

Betlan, chętnie zapłacę, za fakturę za usługę, ale póki co nie trafiłem na osobę która spełniłaby moje "wygórowane" żądania. Te osoby, które potrafią to zrobić, nie zajmują się takim detalem jak moje frazy, a ci co robią "leszczy" nie mają mocy sprawczej by osiągnać topy... jakieś mrozy czy coś... tyle w temacie.

Mrozy w Top50? :)

Chyba potrafię sobie wyobrazić co na tej stronie się znajduje.

Chyba potrafię sobie wyobrazić co na tej stronie się znajduje.

Zwykła strona sprzedażowa, natomiast jak się pozycjonuje jedynym słusznym eswuelem, to są mrozy... potem jak się stawia stronę satelitę bez wiedzy i zgody klienta z tekstami z pośladków wziętymi dodatkowo z kradzionymi zdjęciami. Żebym nie widział faceta osobiście to bym pomyślał, że to gimbaza... niestety na twarzy 40-stka, w głowie nadal siano.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Eee M0drzew myslę już ma na tyle rozkminione SEO , że spokojnie ogarnie z sukcesem frazy z niższej półki :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności