Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

ale to że google bot przejdzie na stronę nie daje gwarancji, że google ten link zaindeksuje

:olaboga:

Screen-Shot-2013-02-24-at-12.15.151.png

• Like 2

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja proponuje test koledze w szlafroku, daje zapleczowke z jakims tam ruchem i pozycjami, a on w nia 1 k linkow plus indeksacje. ( udostepnie Ci moje konta w tych indekserach)

W/g jego teori na bank sie zawinie ja zaś mowie ze roznie moze byc.

Co seowiec to inna teoria :)

Dobra.. bo nie mam za bardzo czasu tu sie z nikim przebijać łapać za słowa i tłumaczyć co napisałem a co nie.

@Matysiak dużo tego już sprzedałeś i czy będziesz to jakoś rozwijał jeszcze? 

To akurat mnie nie interesuje ;) temat się kreci.. każdy ma swoje zdanie jak to w SEO bywa, dużo rzeczy jest trudnych do zweryfikowania.

Matysiak sie jedynie nie odzywa, a to w sumie o jego produkt chodzi. Chciałem zapytać czy skoro ma już jakąś tam skuteczność systemu to czy mają już pomysł aby ja podnieść ?

Nie tam, za stary jestem na takie tematy ;) Sorry "Sebastian Matysik" sprawdziłem na FB.

Tak sie ostatnio zastanawiałem jak bardzo takie porównanie jest wiarygodne i w jakich warunkach było robione że padają nazwy konkurencji

https://backlinksindexer.com/comparison/

Matysiak sie jedynie nie odzywa, a to w sumie o jego produkt chodzi

Zmień kolegów, bo z tymi co trzymasz to dalej będziesz w :dupa: i tyle samo będziesz wiedział. Chociaż wiem... ciężko będzie znaleźć teraz kolegów jak już utopiłeś z baronem...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie narzekam na brak kolegow, Sebastiana znam tak jak i Ciebie.. Czyli nie znam... Moze jednak sie kiedys tam gdzieś spotkamy przypadkiem i sie mi wtedy przypomnisz.