Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

Moze jednak sie kiedys tam gdzieś spotkamy przypadkiem

Niestety, nie "śmietankuje" i nie bywam na festiwalach z kocią muzyką a raczej do barów do których uczęszczam nie zaglądasz :D

mam już dość sprzątania w tym temacie....

Zanudziłbyś się na śmierć jak byś roboty nie miał ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

już dość sprzątania w tym temacie
No faktycznie jak ktoś wbije w ostatnie wątki z tymi "infografikami",  to gotów pomyśli, że fora pomylił :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja od kilku ładnych dni mam komunikat:

Twoje konto wymaga akceptacji zajmie to od 2 do 6 godzin.

Konto było opłacone, mail potwierdzający wysłany.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

System przetestowany [..]

Mimo różnych skrajnych ocen Matysika jako osoby itp. to po 10 stronach tematu jest to chyba pierwszy merytoryczny post..

Ps. Dla osób łapiących za słowa i szukających sensacji: nic mnie nie łączy z Matysikiem, i obecnie nie korzystam z jego systemu. A co do wpisu @janekszeryf, to nie jest dla mnie ważne czy mu działa ten system czy nie, ale jedyny napisał wprost o swoich wynikach, a reszta jak zawsze wirtualnie "porównuje długość swojego penisa" biją pianę i lejąc wodę ;)

dla tych, dla których wygląd właściciela nie ma znaczenia, a regulamin jest do przyjęcia. ;) 

To co dla mnie najważniejsze, czyli indeksacja jest na wysokim poziomie. Przetestowałem już spore paczki linków. Obecnie nigdzie tak łatwo mi nie wchodzą i nie zostają. ale jak już wspomniałem to może mało znacząca informacja w całym tym wątku przesiąkniętym hejtem spowodowanym wiekiem i doświadczeniem właściciela. Zluzujcie i przestańcie zazdrościć :) jest młody, więc ma do tego wszystkiego prawo.

• Like 4

@qazy wszyscy zarejestrowani użytkownicy w panelu mają obecnie aktywne konta z przydzielonym limitem, faktury wystawiamy do 7 dni od otrzymania przelewu,

w razie problemów proszę pisać na e-mail: indexer@levelrank.pl