Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

i zaczynasz już gwiazdorzyć.
Widać przyszedł czas na SnickersaZjedz Snikersa bo jak jesteś głodny to zaczynasz strasznie gwiazdorzyć.

;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Co do testu to rozważę ponowny test konkurencyjnych systemów

Słyszeliście On rozważę....

Przed tym jak wszędzie trąbić, że innym nie działa należy ciągle porównanie robić bo z Google jak z kobieta nigdy nie wiesz co strzeli do głowy jutro. A najlepiej robić swoje nie opluwając innych.... więc błagam skończ tą dziecinadę.

Po co Ty oczerniasz innych aby promować swój produkt? Aracjonalne zachowanie dla kogoś kto chce coś robić w tej społeczności i rok temu pisał o blasterach.

Z moje strony koniec dyskusji i uprzedzam sam prowokujesz hejt na siebie, więc nie mam zamiaru ciągle tu sprzątać w realnym czasie.

Jeśli uważasz, że Janek test zrobił na zlecenie konkurencji, to mulisz się.

Nie ma znaczenia jakie linki jakie CMS jeśli do testów brane były takie same linki więc test jest wiarygodny.

Dokładnie, jeszcze raz powtarzam chciałem przetestować dostępne indeksery na rynku i chodziło mi o ich porównanie, na wstępie wiedziałem, że ten stan indeksacji nie będzie 80-100% bo nie raz są profile noindex, a to profil ktoś usunie itp., więc na wstępie trzeba przyjąć, że 20% linków się nie zaindeksuje. Skuteczność testowanych indekserów jest bardzo dobra i póki działają trzeba używać.

Testu bym nie przeprowadził gdybym nie widział na różnych forach nie tylko na PiO tez, że inne indeksery nie działają, linki wylatują, i lepiej płacić więcej bo tańsze sposoby nie działają.

test przeprowadzony na praktycznie takiej samej bazie linków

rozumiem, że testowałeś jakiś konkretny CMS?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Swoje opinie opieram na testach

Ceny są większe, ale u nas linki nie wypadają z indeksu i są efekty w serpach po indeksacji.

:peace:

Jestem jak inni ludzie. Po prostu zaopatruje potrzebujących.

Zrozumiałbym jakby to byli początkujący pozycjonerzy ale zawodowcy...

Zawodowcy testują od razu wszystko co się pojawia na rynku, bo dla nich 100 zł czy 100 Euro nie robi różnicy, jeżeli okaże się że jedno na 10 narzędzi działa, a oni będą jednymi z pierwszych którzy to wykorzystają.

Oczywiście co innego jeżeli "zawodowcy" przez pół roku testują/wykorzystują niedziałające rozwiązanie..

Zawodowcy testują od razu wszystko co się pojawia na rynku

Nie zgadzam się z twoja tezą.

Zasady indeksacji są znane i nie trzeba żadnej filozofii aby sobie samemu zrobić skuteczny indekser. Będzie on bardzo skuteczny gdyż dostęp będzie prywatny. Po za tym większości rzeczy nie trzeba testować gdyz sa oczywiste. ;)

Oczywiście co innego jeżeli "zawodowcy" przez pół roku testują/wykorzystują niedziałające rozwiązanie

No właśnie. Patrz wyżej. :)

E.

ale u nas linki nie wypadają z indeksu

Takie stwierdzenie jest nieuprawnione gdyż za "nie wypadanie linków" nie odpowiada indekser. :) O tym wiedzą zawodowcy, którzy nie potrzebują testować. ;)

Edytowane przez SzlafRock

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Takie stwierdzenie jest nieuprawnione gdyż za "nie wypadanie linków" nie odpowiada indekser.

odpowiada za to metoda jaką linki są indeksowane

Zasady indeksacji są znane i nie trzeba żadnej filozofii aby sobie samemu zrobić skuteczny indekser.

indexer będzie skuteczny tak jak metoda na której się opiera, nie wszystkie metody są wszystkim znane

Edytowane przez s_matysik

@SzlafRock, jeżeli masz swój indekser, i ma on skuteczność załóżmy 60-70% (bo o 100% możemy zapomnieć), i nagle pojawia się coś nowego na rynku, to nie zapłacisz 35 zł (chyba najtańszy pakiet u Matysika) żeby sprawdzić czy coś nie jest skuteczniejsze?

Najwyżej stracisz 35 zł. A może się okaże że to jednak działa,i ma skuteczność 80-90%. I wtedy siadasz i zaczynasz "szukać" jak to działa, albo po prostu płacisz i masz z głowy.

Albo załóżmy, że okazuje się iż skuteczność jest podobna do Twojego prywatnego indeksera. I nagle dowiadujesz się że do Twojego poziomu indeksacji dostęp ma nieograniczona ilość osób - nic z tym nie zrobisz, ale przynajmniej masz tą świadomość, że nie jesteś "jedyny".

Generalnie (nie mówię tutaj tylko o systemie Matysiak, ale akurat w jego temacie rozmawiamy), wydać 35-50-100 zł na test nowego rozwiązania to tyle co nic.

@Młynek, Ty chyba dalej nie kumasz, że w "indexer'ach" mieli się conajwyżej masowo śmieci z przyczyn oczywistych. Jeśli wrzucasz w takowy, swoje bazy jak leci i jeszcze za to płacisz (nieważne ile i nieważne z jaką motywacją) - no to brawo dla Ciebie   :good: 

"bo może ma skuteczność podobną do mojego prywatnego indexera"  :crazy:

Indexer jak indexer, z jakąś tam skutecznością działa. Nie wiem nad czym się tu onanizować. 

Jak już Szlafrock to rzeczowo ujął:

Zasady indeksacji są znane

Wszystko w temacie.