Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

1. Dane już są

2. Przydzielanie kont z limitem nie jest jeszcze automatyczne, ale przydzielamy panel z limitem po otrzymaniu przelewu. Skoro przelew z mBank niedługo przydzielimy dostęp.

Edytowane przez s_matysik

@UP - z systemem się nie żenisz, więc jak Ci nie będzie odpowiadał, to zawsze możesz przestać używać.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Każdy z "nas" może stać za indekserm w tym sam s_matysik ... Uważam, że nie potrzeba od razu tworzyć teorii spiskowych, ale dać szanse nowemu systemowi  :pisze: 

EOT...

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jest to całkowicie nowy system na nowych i obecnie skutecznych metodach.

kod rabatowy 20% na pakiety jednorazowe ważny do wtorku włącznie: pio20

osobom które już zakupiły pakiety w ramach promocji zwiększyliśmy limity o 30% :)

Konkurencja jak najbardziej dobra rzecz i wskazana, aktualnie można już chyba każdego dnia tygodnia indeksować innym indekserem. Hejt na początek nie jest wskazany, z drugiej strony rozpoczęcie sprzedaży i marketing na poziomie jesteśmy "naj", a wszyscy inni nie działają etc. nie jest najlepszą strategią (o ile usługa/soft może być najlepszy i najskuteczniejszy to ocenianie konkurencji w swoim temacie sprzedażowym i wchodzenie z butami w wątki konkurencji nie wypada).

• Like 1

Nie oczerniam żadnego indexera, pisałem o problemach od początku lipca na temat metod które są wykorzystywane przez indexery.

Nasz indexer wykorzystuje nowe i obecnie skuteczne metody.

Testowałem indeksera i powiem tak, linki z którymi miałem problem aby je zaindeksować. Ładnie siedzą w indeksie i się trzymają. Mam nadzieje że poziom skuteczności będzie utrzymywany. Moim zdanie ceny mogły by być niższe , no ale nie można mieć wszystkiego ;)

Blasty scrapebox, xrumer, zaplecza na stronach web 2.0.

Testowałem indeksera i powiem tak, linki z którymi miałem problem aby je zaindeksować. Ładnie siedzą w indeksie i się trzymają.

Możesz coś więcej napisać? Od kiedy testujesz? Jaki % linków zaindeksował? Co to za rodzaj linków, profile/posty? Czym wcześniej indeksowaleś że się nie indeksowały, sam czy innymi indekserami?

Były to ruskie blogi których, podstrony nijak nie chciały się indeksować albo  wpadało jedynie kilka podstron do indeksu. Wczesniej korzystalem z roznych metod indeksowania. Chcesz sprawdzic to wez najtanczy pakiet i zobacz czy CI podejdzie.

Blasty scrapebox, xrumer, zaplecza na stronach web 2.0.