Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

żeby nie wpadł na pomysł handlować bazami użytkowników systemu.

Powiem tak, wszytko zależy na jaką skalę :D Bo to, że te bazy będą wykorzystywane nie tylko to indeksowania to chyba nikt nie ma złudzeń. Tak samo jak w innych indekserach, w jednym to nawet to na PiO wyciągnęli..

Niech się chłopak uczy prowadzić biznes

Niech uczy się, ale najpierw bardziej pokory bo nazwać kogoś kto w 2 razy starszy i w biznesie ( prawda nie SEO) nie od dzisiaj "współpracownikiem" to w mojej ocenie trocha chamskie i dziecinne, tak samo jak ciągle powtarzanie innym nie działa ale nam tak.

Jak można powiedzieć, że linki nie wypadają po miesiącu jak indekser ma 5 dni. Wcześniejsze testy z przyczyn oczywistych nie liczą się bo nie ta skala. W Google nie siedzą debili, doskonale wiedza, że indeksowanie i utrzymywanie w indeksie linków to polowa sukcesu w SEO. Więc jak widzą duże iloci linków indeksowane tym czy innym sposobem to zakręcają kurek. Mogło to działać rok dla wąskiego grona użytkowników, a jak pójdzie masówka może przestać w sekundę.

A jak jutro zaczną wypadać masowo linki to co powie Matusik, sorry ale teraz już wypadają, nie moja wina, kasy nie ma.. Będzie jak softem który miał mieć darmowe aktualizację a niestety nie wyszło i był to początek końca....

Pozycjonery to w większości ludzie inteligentni, i trzeba ważyć słowa, bo każde pamiętają i nie omieszkają w odpowiednim momencie przypomnieć.

Zawsze trzeba delikatnie podchodzić do "marketingu" nowego produktu i 10 razy przemyśleć jak coś się piszę, a szczególnie jak się pisze to zdanie 5 razy na 4 strony tematu.

• Like 1

Jak w starym kawale:"tak by ta tajemnica została w naszym osiedlu" ;-)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak czy inaczej wala mnie wasze wojenki avatarow i nie robi mi rożnicy czy indekser jest od cygana, siwego czy łysego

Darek jak to często bywa mądrze prawi ;) też w temacie praktycznie nigdy nie siedzę a indekser jak indekser, kolejny, który kto chce sprawdzi a kto nie to... po prostu nie :)

• Like 1

Dokładnie.. mi akurat zadziałał na to co chciałem indeksować ;)... a kto.. ? co.. ? z kim..? za ile.. i czemu... nie interesuje mnie to.

Zainwestowalem 27 zł i nie żałuje, pewnie na rynku są lepsze, szybsze i fajniejsze indexery i jak ktoś da jakis przykład na bank skorzystam. A jak ktoś poda mi adres większej ilości indekserów "kozaków" to mogę wam podać który U MNIE się lepiej sprawdził.

• Like 1

A jak ktoś poda mi adres większej ilości indekserów "kozaków"

Nie byłoby zbyt etycznie reklamować "kozackie" jak mówisz indeksery w temacie indeksera Matusika.

Niech chłopak zarabia, tylko cieszyć się, że mamy przedsiębiorczą młodzież. Jak będzie słuchać rad starszych kolegów będzie jeszcze lepiej.

i jak ktoś da jakis przykład na bank skorzystam.
Ale się Panie Dariuszu przymawiasz :closedeyes: . Daj ogłoszenie może ktoś się zlituje i Ci powie.

Nie znam s_matysik a jego dotychczasowe wypowiedzi zwłaszcza w temacie SWL raczej nie obfitują w fachową wiedzę
By prowadzić indekser nie potrzeba, aż taiej fachowej wiedzy zwłaszcza jak

Co do indeksera, wiem kto to zrobił i dziwi mnie ze Matusik nazywa tą Osobę współpracownikiem
:chatownik:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@mion to co jest dostępne pod frazą w Google "backlink indexer" póki co wystarczy. Wiadomo rożnie bywa z ich skutecznością ale jak dodam do 3 na raz to jest efekt ;) klient ma na to $$ więc...

W tajemnicy mogę Wam powiedzieć że ręcznie przez submit url mam 60-70 % skuteczności ( znajoma firma seo copy pomogła ) Jednego  gmaila blokują po 30-40 url i czasem dają 2 x kapcze ;) https://prntscr.com/c8yazl

Jednego  gmaila blokują po 30-40 url

do 50 szt

W tajemnicy mogę Wam powiedzieć 

Ale to wie każdy, szablony już po 5 USD sprzedają, bo po co to robić ręcznie. Niezbędne do tego jest jeszcze dobre proxy,

Koledzy nie róbmy oftopu, Temat dotyczy Rankindeksera.

• Like 1

Panowie za dużo gdybania w temacie.Może matysik niedoświadczony itp, dajmy mu szansę,kupujemy najtańszy pakiet kupując też u konkurencji, wrzucamy coś dla testu i tu i tu to samo i już wiemy co jest skuteczniejsze.

• Like 5

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Obalamy mity i indeksujemy najgorsze spamy.

Przedstawiam nowy skuteczny indexer linków w Google. Mamy skuteczność 30-100%, linki trzymają się w indeksie długie tygodnie, a po indeksacji widać realne efekty w serpach.

Pierwsze efekty indeksacji są po około 12h od wrzucenia do indexera. Po 7 dniach gwarantowana skuteczność to 30%.

Na zaspamowanych profilach discuz po 5 dniach mamy 90-100% w indeksie:)

Jesteśmy po wielu testach, testowali również beta testerzy. Jesteśmy pewni naszego systemu. Wszystko ładnie wchodzi % w indeks oraz są widoczne wzrosty w serpach po indeksacji co jest oczywiście kluczowe:)

Na chwilę obecną indeksacja linków które wrzuciłem 1 dnia spadła bardzo gwałtownie i wynosi 22 % . Poczekam do końca tygodnia  - sprawdzę o indeksację i będe domagał się zwrotu $ za nie wykonaną usługę.

Na chwilę obecną indeksacja linków które wrzuciłem 1 dnia spadła bardzo gwałtownie i wynosi 22 %

pisałem

jak widać między innymi po linkach it_management algo "łyka" dobrze linki, przez kolejne dni algorytm będzie starał się wyrzucić linki z indeksu, ale nasz indexer nauczony jest z tym walczyć aby utrzymać linki w indeksie, po 5-6 dniach jest ostateczny wynik indeksacji który utrzymuje się później wiele tygodni

oraz

Pierwsze efekty indeksacji są po około 12h od wrzucenia do indexera. Po 7 dniach gwarantowana skuteczność to 30%.

Na zaspamowanych profilach discuz po 5 dniach mamy 90-100% w indeksie:)