Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

Ejj ja wrzucilem na test a nie aby powiedziec ze matusik ma kozak soft albo scieme... Dalem tylko przyklad ze przez komende site: bylo tak a potem tak.

Nie sprawdzalem logow ani nie dzwonilem do Googla w tej sprawie, czy je tam maja i czy przekazuja moc. Pozycje poki co bez zmien

konkluzja j.w. czy bardziej optymistyczna ?

Kurde... browarka otworzyłem, patrze... a tu taka muza leci....

Chyba muszę się udać do monopolowego po więcej bo zapas który mam może nie wystarczyć...

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Czy wrzucając tą samą listę linków do kilku narzędzi indeksujących żeby poprawić skuteczność można osiągnąć efekt odwrotny do zamierzonego? Albo troche inne pytanie: czy np ściągając google bota kilkukrotnie w ciągu doby z różnych IP i kont google przez submit-url pod te same adresy nie uruchomimy jakiegoś mechanizmu w algorytmie wykrywającego próby manipulacji wyszukiwarką?

Edytowane przez AndrzejW

Andrzej, tak massowa indeksacje czy tworzeniem tysiaca linkow :) moze byc z tym roznie. Ja to zrobilem na zapleczowce z ktorej nie linkowalem, jak narazie ani pozycje ani ruch sie nie zmienil.

Up Najpierw musisz sobie zadać za********e ważne pytanie - po co w ogóle indeksować linki?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zeby google zobaczyl 1000 linkow to albo wrzucisz je do indksera 2-3 I zaindeksujesz ( tylko kwestia metody sprawdzania i skutecznosci) site:... Ja dalem opor, albo kupisz 1000 linkow i poczekasz jak je robot znajdzie. Tu nie chodzi o metode indeksacji tylko jak szybko google je odwiedzi i w jakim czasie. Tu fakt moze byc roznie bo malo naturalnie to moze wygladac.. 1000 linkow w ciagu tygodnia, tylko ciezko sprawdzic tak naprawde ile z nich widzial Google i czy nie zignorowal ich.

Idac tokiem rozumowania tego Specjalisty Szlafroka to swietny sposob na depozycjonowanie blast 1000 linkow i indeksacja indexerami.