Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

Swoje testy formułujesz jak wyrocznia

Test uważam za zakończony
dlatego jestem ciekaw jakie były warunki laboratoryjne togo "testu".

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Trochę zmian.

Panel do wrzucania linków został dopracowany, zostało dodane API.

Udało nam się bardziej zautomatyzować system oraz zmniejszyć koszty indeksacji, dzięki czemu obniżyliśmy ceny pakietów.

Dziś mija miesiąc od działania RankIndexera więc z tej okazji kod rabatowy 10% (ważny do 22 września włącznie): kod10

Panel do wrzucania linków został dopracowany, zostało dodane API.

Daleko mu do takiego stanu:

- brak statusów przetwarzania linków;

- brak wgrywania z pliku przynajmniej na moim koncie nie zauważyłem Upload your links

więc jeszcze trochę stuków w klawiaturę przed Wami by osiągnął status "dopracowany"

:pisze:

Edytowane przez Mion
  • Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mi się wydaje ,że to dopracowanie na kolanie + obniżka cen to po prostu spadająca ilość zamówień i strach o wynik testu Maxa. U mnie poziom indeksacji nie powala, taki sam jak u konkurencji albo niższy - chociaż teraz korzystam tylko z black. 

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

obniżka cen to po prostu spadająca ilość zamówień i strach o wynik testu Maxa.
Może po to jest, by każdy mógł się przekonać na własnych linkach czy działa i wyciągnąć indywidualne wnioski. Po co opierać się na testach innych :olaboga:

uuuu nieladnie

Ja rozumiem, ze mozna miec jakies uprzedzenia co do osoby i projektu ale miejcie jakąś przyzwoitość. Ceny na EN i PL są różne a żeby to sprawdzić wystarczy poświęcic 2 minuty.

Macie porównanie cenników bez zniżek wersja EN ( po przeliczeniu ) -> wersja PL

10k - $12 ( 46 zł ) - > 28,99 zł

25k - $25 ( 96 zł )  -> 59,99 zł

50k - $37,5 ( 144 zł ) -> 89,99 zł

100k - $49,99 ( 192 zł ) -> 109,99 zł

500k  - $175,00 ( 674 zł ) -> 449,99 zł

Większość softów ma różne ceny na różne rynki, nie patrząc daleko popularny na pio zenoposter ma dużo nizsze na RU i CN niż EN

• Like 4

88x31_en.png - semrush z trialem

• 4 tygodnie później...

Proszę sprawdzić skrzynkę pocztową, wczoraj wysłałem. W razie czego proszę pisać na e-mail: indexer@levelrank.pl

Edytowane przez s_matysik