Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

@mmr88 W jaki sposób sprawdzałeś indeksacje i po jakim czasie od wrzucenia? Miej więcej wygląda to dalej tak, że następnego dnia po wrzuceniu są pierwsze efekty, potem linki wypadają częściowo i wracają, pełny efekt indeksacji jest po tygodniu.

Napisz proszę na indexer@levelrank.pl  podaj nazwę i dzień wrzuconej paczki to zostanie to sprawdzone, w razie gorszego stopnia indeksacji zostanie ta paczka przemielona jeszcze raz.

U mnie niestety też równe 0 % indeksacji :/

System chyba się zwiesił bo teraz już ruszyło i jest ok

Edytowane przez flower224
System zaczał działać

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

10 godzin temu, flower224 napisał:

0 % indeksacji

Dostałem dziś 2 maile, te zgłoszone paczki zostały sprawdzone i mają indeksację ponad 80%.

W jaki sposób sprawdzacie indeksację? 

Poniżej screen stanu indeksacji blastu z Xneolinks po 7 dniach od wrzucenia do RankIndexera, 87%

rank-10-07.jpg

Cały czas monitorowany jest stan indeksacji w Rankindexerze i nie było takich anomalii aby indeksacja wynosiła 0%.

Indeksację najlepiej sprawdzać po 7 dniach od wrzucenia, wtedy są pełne efekty.

W razie problemów proszę pisać na email: indexer@levelrank.pl z informacją o paczce gdzie występuje ewentualny problem z indeksacją,  zostanie to sprawdzone, w razie gorszego stopnia indeksacji zostanie ta paczka przemielona jeszcze raz.

U mnie wszystkie paczki 0% indeksacji,

Sprawdzam w scrapeboxie, w Google, ręcznie wyrywkowo i na wszystkie sposoby wychodzi na to, że system nie indeksuje.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

29 minut temu, mmr88 napisał:

U mnie wszystkie paczki 0% indeksacji,

Twoja paczka z 9 lipca

596e2ad8600df_Zrzutekranu2017-07-18o17_44_26.png.c856677a739e40c90c8fd33a7c291d23.png 

Twoja paczka z 8 lipca

596e2a145319b_Zrzutekranu2017-07-18o17_39_03.png.da93b42971ae6812d5f3e923e5a3c417.png

Twoja paczka z 3 lipca

596e2c0b18ae9_Zrzutekranu2017-07-18o17_49_06.png.7790166e7d2d52f3b68e2074718e1ea3.png

@mmr88 Wskaż proszę paczkę która ma 0% indeksacji bo sprawdziłem prawie wszystkie.

Niestety mimo wyników, które prezentujesz nadal widzę, że indeksacja jest na poziomie zerowym. Wierzę, że masz taki wynik, bo przecież pewnie ich nie fabrykujesz ;) Natomiast faktyczna indeksacja jest na poziomie 0%.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/