Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z wieloma pytaniami na maila odpiszę tutaj na forum.

Ostatnio przestała działać metoda indeksacja submit url, natomiast nie ma to związku z RankIndexerem gdyż nie działała on w oparciu o narzędzia Google.

RankIndexer.win cały czas indeksuje skutecznie, żadnych problemów z indeksacją nie ma.

19 minut temu, Dralik napisał:

jak narazie wczoraj wrzucone linki wskazują na skuteczność = 0

Wyślij na maila lub priv nazwę paczki i sprawdzimy.

Linki które my sprawdzamy mamy skuteczność taką jak na screenie.

Niezależnie jakiej metody używa Rankindexer to obecnie ona także ma problemy. Wrzucałem po kilka razy linki do świeżego zaplecza (normalne strony, nie żadne spamy) i nic nie idzie zaindeksować, kiedy wcześniej łapało w kilka godzin cały site. Widać, że google przykręciło kurek na te wszystkie metody zgłaszania linków do nich, niezależnie od konkretnego sposobu.

• Like 1

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

14 godzin temu, Dralik napisał:

@up ciekawe jest to twoje sprawdzanie skuteczności indeksera.
Jadę link za linkiem przez komendę info i jak narazie wczoraj wrzucone linki wskazują na skuteczność = 0 :)

Nie tylko u Ciebie. Ten system indexowania leży tak jak i inne.

Paczki z domenami które indexowały się przez add url natychmiastowo tutaj maja skuteczność zerową.

14 godzin temu, s_matysik napisał:

Wyślij na maila lub priv nazwę paczki i sprawdzimy.

Linki które my sprawdzamy mamy skuteczność taką jak na screenie

lepiej sprawdzić niż przez info: ręcznie się nie da. W mojej ocenie system kiepsko sobie radzi z indeksacją. Nie potrzebuje sytuacji, w której zrobisz wszystko po to żeby się zaindeksowały linki, a później będziesz mógł napisać "widzisz Dralik jednak jest zaindeksowane"

Wkurza mnie aby fakt, że addurl został "wyłączony" przez Google więc inne indeksery przestały sobie radzić, a Ty piszesz w tym momencie, że twój cały czas jest cudowny. Kupuje pakiet bo napisałeś tak, a nie inaczej i okazuje się, że kłamiesz i indekser wcale tak dobrze sobie nie radzi jak piszesz. Nie sprawdzam wszystkich linków, to fakt lecę co dziesiąty, ale sorry gdyby skuteczność była większa niż 50% to bym to zauważył.
Mam nadzieje, że rozumiesz sytuację.

W świetle powyższych wypowiedzi postanowiłem sprawdzić jak stopień indeksacji wygląda u mnie. Ręcznie sprawdziłem na różne sposoby 50 adresów. Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że spośród losowych odnośników nie udało się zaindeksować żadnego linka.

Edytowane przez Seo tekst