Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

@bennie_amin  Wskaźnik procesowania obrazuje pełny proces indeksacji który trwa około 7 dni. Paczki przerabiane są codziennie. Sprawdziłem i zgadza się u Ciebie, wysyłam priv.

11 godzin temu, Toto napisał:

Chyba aktywność robotów jest mniejsza.

Nie zauważyłem aby była mniejsza.

11 godzin temu, Toto napisał:

Ostatni czas jest pod tym względem "dziwny". Pisałem o tym też, że trudno wchodzą

Teraz wszystko wchodzi jak w masło.

frazy-13-05.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

@markarczun działa , osobiście codziennie korzystam

spróbuj zalogować się bezpośrednio tutaj  https://rankindexer.win/login/ i daj znać czy działa

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

W panelu przydała by się jakaś dokumentacja do API! Wiem, że w gotowych softach to pewnie wystarczy klucz API ale w indywidualnych aplikacjach potrzebna jest pełniejsza dokumentacja - czyli w jakim formacie przesyłać dane (json?), na jaki adres, z jakimi parametrami i jakie są odpowiedzi API

Pytam bo po wstępnych testach systemu jestem zadowolony i widzę potencjał, linki indexują się dość dobrze. Tak więc zależy mi na integracji jeszcze jednego indexera z naszym panelem. Chcę mieć możliwość zapraszania botów Googla z kilku źródeł...

bo co ciekawe bez względu na to jak bardzo unikalne i rozbudowane treści tworzymy na zapleczu to google indexuje raczej losowo - tak więc każda pomoc jest przydatna

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

• 4 tygodnie później...