Skocz do zawartości

Mojej strony nie ma w wynikach wyszukiwania

piratka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pozycjonuje jedną stronę już kilka lat, zawsze była w pierwszej 10-tce na kilka słów kluczowych. Niestety po zmianie strony na nową (w wordpresie) myślałam że będzie łatwiej bo strona jest bardziej rozbudowana ale niestety nie ma jej na żadne dotychczasowe słowo kluczowe. Strona nie ma bana. Wpisując site:nazwa strony, niestety nie ma jej w google? co jest źle?

adres: darkons.pl

Strona jest słaba ale wcześniejsza była jeszcze słabsza i mimo to trzymała się wysoko.

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Strona nie ma bana. Wpisując site:nazwa strony, niestety nie ma jej w google?

Strony nie ma w indeksie G... Sprawdź w ustawieniach WP czy przypadkiem nie masz zaznaczonej opcji z info o nieindeksowaniu strony przez wyszukiwarki.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Ustawienia - > Czytanie -> {odznacz} Proś wyszukiwarki o nieindeksowanie tej witryny

Uwaga

Tytuł strony (tag title) to nie miejsce na treść całego artykułu, upychanie tam słów kluczowych działało w 2005 nie koniecznie dzisiaj :)

A jeszcze w nawiązaniu do tego 2005 roku. Dzisiaj storna musi być mobilna.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Dzisiaj storna musi być mobilna.

Może nie musi ale dobrze byłoby gdyby była mobilna. Raz że wygodniej korzystać na urządzeniach mobilnych, dwa że podobno Google  wynikach na urządzenia mobilne bierze to pod uwagę.

Druga sprawa - utrata pozycji może wiązać się ze zmianą postaci linków. Nie wydaje mi się żeby Google wyindeksowało stronę bo dostała noindex.

Nie wydaje mi się żeby Google wyindeksowało stronę bo dostała noindex.

Strona ma noindex = google ją wyindeksowuje. Nie rozumiem dlaczego wydaje Ci się inaczej ?

specjalista-googleads.pl - prowadzenie kampanii Google Ads (AdWords)

www.smart-seo.pl - skuteczna reklama w Google :) 

Strona ma noindex = google ją wyindeksowuje. Nie rozumiem dlaczego wydaje Ci się inaczej ?

Myśłałem że meta robots - noindex nie działa wstecz, na strony już zaindeksowane. Sam nigdy tego nie sprawdzałem. No i bzdura mi wyszła :)

https://support.google.com/webmasters/answer/93710?hl=pl

Pozycjonowanie pozycjonowaniem.. A optymalizacja strony leży całkowicie .. Brak mapy strony, brak analyticsa, biedny content bo stosunek treści do kodu 4% o nagłówkach h1, h2, h3.. i wersji mobilnej już nie wspomnę..  :olaboga: 

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

Pozycjonowanie pozycjonowaniem.. A optymalizacja strony leży całkowicie .. Brak mapy strony, brak analyticsa, biedny content bo stosunek treści do kodu 4% o nagłówkach h1, h2, h3.. i wersji mobilnej już nie wspomnę..  :olaboga: 

A co ma analytics do optymalizacji strony ? Moim zdaniem żadne bo możesz do monitoringu odwiedzin zastosować inne narzędzia.

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

Zastosuje nowszy temat do Wordpressa, nawet darmowy i będzie miał nagłówki, responsywną stronę, podrzuci więcej treści i będzie dobrze. O ile popracuje nad przydziałem słów kluczowych do podstron i w konsekwencji Title, Description i treść. 

Eksperyment Discover.pl

Co ma brak wersji mobilnej do tego? Sporo ilość stron w topkach nie ma mobilnej/responsywnej wersji. Taki exclusiwe przekłada się tylko na mobilne wyniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności