Skocz do zawartości

Poszukiwanie pokemonów

Finan

Rekomendowane odpowiedzi

Poszedłem parę godzin temu na zakupy, jakieś pierdoły do domu. Wracam a tu pod domem 3 radiowozy i nieoznakowany bus AT ( wiem z seriali o policjantach że tym jeżdżą), myślę sobie ktoś nabroił. No więc idę do siebie i co?!! 6 funkcjonariuszy wymiaru sprawiedliwości stoi w korytarzu, moje drzwi wyważone a w mieszkaniu trwa przeszukanie!! Rozpieprzona cała chata, wszystko fruwa!! Ciuchy na korytarzu, dramat! Konsternacja... Iść i pytać co jest grane czy uciekać.. Zrobiłem szybki rachunek sumienia i myślę raz kozie śmierć, do Irlandii i tak nie wylecę bo pewnie zatrzymają mnie na granicy. Podchodzę i pytam:
-panowie co tu się dzieje?
- TO TY TU MIESZKASZ?! Odpowiada poddenerwowany najstarszy stopień.
- No tak.. Co się dzieje, czego szukacie?
- MÓW GDZIE ON JEST!! NIE ROB Z NAS IDIOTÓW!!!
-Spokojnie, macie jakiś nakaz? Powiedzcie o co chodzi!
-JAK TAK BĘDZIEMY GADAĆ TO JEDZIESZ PROSTO DO PUCHY, MÓWISZ CZY NIE?!!
- No ku.wa za bardzo nie wiem co mam powiedzieć!

Wtedy jakiś stróż prawa, który przed chwilą szukał pod łóżkiem, wyjął telefon i woła :
- STOP PANOWIE!! POKEMON JEST W MIESZKANIU OBOK!

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@up dziwisz się, że się uspokoili ?

Ta gra się nie rozwija, zdobywasz kilka pokemonów i na tym się zabawa kończy ...

Grałem w to przez chwilę teraz sobie tylko używam podczas biegania dla zabicia nudy :)

@up dziwisz się, że się uspokoili ?

Ta gra się nie rozwija, zdobywasz kilka pokemonów i na tym się zabawa kończy ...

Grałem w to przez chwilę teraz sobie tylko używam podczas biegania dla zabicia nudy :)

Grałem w to z dzieciakiem- fajna alternatywa na wyjście z domu w teren.

Ale idziesz łapa boli bo telefon za chwilę gorący, jak trafisz na pokemona, to tylko rzucasz by go złapać. Aby go ulepszyć musisz takich samych pokemonów złapać kilkaset...

System walk lipa.

Pomysł był fajny ale za mało opcji.

• 1 miesiąc temu...

Satysfakcja jest jak złapie się coś rzadkiego :D

Polecam ogórki z mlekiem. A najlepiej szklanka mleka i browar! Satysfakcja gwarantowana!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności