Skocz do zawartości

Przyzwoity skrypt katalogu, płatny lub na zlecenie

ChristopherGross

Rekomendowane odpowiedzi

1) Jest dział ogłoszeń od tego. Napisz czego dokładnie w nim potrzebujesz (dokumentację), zgłoszą się odpowiednie osoby, pamiętaj, że jak chcesz coś indywidualnego to musisz szykować sporą $.

2) Masz: webnews, seokatalog, wp-kat, albo nawet samego wordpressa z skórką/pluginami do tworzenia katalogu (na themeforest w dziale Wordpress -> directory-listings)

3) *Póki :)

osoby która coś w tym siedzi i była by wstanie napisać coś ładnego i przejrzystego. [..] Jest dział ogłoszeń od tego [...]coś indywidualnego to musisz szykować sporą $.
Nie tak dawno było ogłoszenia o wykonanie katalogu... Zapytałem o budżet: i dowierzałem się, że "nie wie ile będzie, to kosztować 500 - 1.000 zł" Wiec nie wiem czy przy tym "budżecie" znalazł wykonawcę.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności