Skocz do zawartości

Pozycjonowanie dużej ilości podstron

Blendman

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Przychodzę z zapytaniem o pozycjonowanie strony (w tym przypadku bloga) na wiele fraz. Chodzi o pozycjonowanie jego podstron tj konkretnych artykułów, przepisów i tagów.

Jest tego dość dużo i pytanie jak się za to zabrać. Za jakiego typu pozycjonowanie? Bo sam dobór słów kluczowych to nie problem a problemem jest ich wypozycjonowanie.

Jest tego dość dużo i pytanie jak się za to zabrać.
Na ogólnych zasadach pozycjonowania.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

to lepiej nie rób nic.

a tu się niezgodzę, niech robi jak uważa, może być, że jego sposób będzie jedynym słusznym do jego potrzeb, nie jest konieczne wytaczać armatę na komara !

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

jak strzeli linka na same precle, to prawdopodobieństwo filtra wzrasta w x razy.

niech robi jak uważa, 

Później pojawi się temat :strona spadła co robić, nić nie robiłem dałem tylko linki z precli...

Linki z precli ( sadząc po tym co pisze płatnych ogólnodostępnych za kasę) są dobre ale kiedy profil linków ma wiele innych typów linków, wtedy owszem można doszlifować przy pomocy tego co pisze i te 50-200 linków nie zaszkodzą a pomogą.

Masz sporo linków do swojej strony, chyba aż taki zielony nie jesteś :) Sprawdziłem kilka postów, siedzą na pierwszej stronie na frazę z tytułu. Nie są to trudne frazy, ale na mus orzechowy też jesteś na 1 stronie. Także nie jest źle. Sporo linków nofollow, ale jak widać to nie przeszkadza. Nie wiem po co umieszczasz całe artykuły w description (pewnie tak ustawiony plugin), moim zdaniem to niepotrzebne. 

Fajny blog.

nie musisz, istnieje pierdyliard miejscówek (blogów) o gotowaniu gdzie można zdobyć linka, fakt że większość NF i moderowanych ale i tak można oprócz linka zdobyć jakiegoś czytelnika. Na spamowanie przyjdzie czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności