Skocz do zawartości

Wasz człowiek w radio Tok FM

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem jak to odebralem (dziś ściaganąłem empe3 a wczoraj tego tematu nie zauważyłem ;( )

Naprawde wypadłeś genialnie! Przeciez to nie mialbyc wykład na uczelni a krótki wywiad dla osób takich jak ja - czyli jeszcze raczkujących w tym temacie :)

Dowiedziałem się paru rzeczy, pare rzeczy pozmieniałem i teraz będzie mi łatwiej - i w końcu dowiedziałem się dokładnie ocb z zapleczem ^^

Wielkie dzięki za ten wywiad, a dokładniej za jego publikację tutaj - cenne 44 minuty i 48 sekund ;)

naughty.gif

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki edyta, normanos i jimmi :) Co do komercji i promocji własnej firmy, starałem się tego unikać, taki wywiadzik (już 2 :) ) traktuje raczej w kategoriach dobrej zabawy, nowego doświadczenia, ew. dorzuce sobie do działu aktualności na stronie firmowej że byłem ;) i już

tylko firmujesz swoją działalność gospodarczą

a co powinien reklamować ?

Poza tym nie słyszałem żeby mówił :

"Hej, jestem Adek, jestem mega pozycjoner, zrobię dla was każdą frazę, Beskidy są już moje"

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

tylko firmujesz swoją działalność gospodarczą

a powinien reklamować badzpierwszy.pl ?

Poza tym nie słyszałem żeby mówił :

"Hej, jestem Adek, jestem mega pozycjoner, zrobię dla was każdą frazę, Beskidy są już moje"

Bieszczady!!! ;)

Bieszczady!!!

Następnym razem powiesz Tatry i jak będziesz w Zakopanem na Gubałówkę jedziesz bryczką za Free ;)

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

albo wczorajszy program słuchało pół Polski ...

pól to moze przesada ale redaktor miał na gadulcu 140 pytań które nie zdążyliśmy omówić ;d

PS.

Hehe, chyba jednak ludzie słuchają TokFM, na swojej www mam podany adres korespondencyjny (domowy). Jakiś Pan (wiek oceniam po głosie ok 50 lat) właśnie zadzwonił do mnie że stoi pod blokiem i dzwoni domofonem, bo on szuka pracy w naszej agencji

Takim sposobem żone mi obudził :)

No ale sie nie dziwie, bo przecież wczoraj w radio ,,mówili że po 10 tys za strone bierzemy " ;)

wlasnie sobie slucham

heh fajne pytanie: Prosze zapytac goscia co sadzi o "Content is King" ciekawe kto to :spam: bo przeciez takie cos padalo czesto na forum.

No z kilkoma sprawami to bym sie spieral z tym keywords w adresie domeny.

Ma marginalne znaczenie przy topach ale przy generowaniu ruchu juz nie - ruchu tematycznego z niszowych hasel gdzie wazna jest kazda pierdoła i nikt nie da miliona linkow na 50 tys niszowych hasel.

Tak czy tak fajnie Adek mowiles nawet dobrze ci sie slowa dobieraly jednak zastanawiam sie ile ludzi to zrozumialo.

Meta = tam gdzie kupuje sie wodke :spam:

w sumie ja tez zrozumialbym to jeszcze inaczej

powiedziales title , meta czyli opis i keywords - czyli deskriptions jest meta jak sadze a keywords juz nie.

tak czy tak sie nie dziwie ze mozna pokilbasic tak na zywo. No nic slucham dalej sobie jak cos wyslucham to wyedytuje.

Heh tajne metody pozycjonowania,

Dlaczego nie ma w top10 na pozycjonowanie bo po co ?. szkoda powera

Dlaczego nie ma w top10 na pozycjonowanie bo po co ?. szkoda powera

ale zawsze znajdzie sie jakis baran w stylu:

a Panstwa strony nie ma w top10 na pozycjonowanie tylko na 6. stronie

a ja na to:

gdybym mial tyle czasu na pozycjonowanie na slowo pozycjonowanie co na pozycjonowanie stron klientow

to w ogole nie mialbym klientow a bylbym kozak.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności