Skocz do zawartości

Wasz człowiek w radio Tok FM

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dokladnie stres robi swoje.

A nie ma co robic faktycznie z pozycjonowania jakiegos tajnego woodoo.

Osobie znajacej html przekladajac owe tajniki mozna przekazac mase wiedzy w tydzien.

Co wiecej taka swieza osoba bedzie miala nowe podejscie, wiecej checi do drazenia nowosci o ile zlapie temat i go polubi.

W seo liczy sie duzo inwencji, testow, checi rozwoju i wiedza o ktorej mozna poczytac wszedzie.

O haslo pozycjonowanie bija sie ci co narazie opieraja swoje zyski tylko o to, maja jeszcze slaba marke, sa bo juz sa od dawna, maja juz marke.

To wszystko sklania do tego zeby nakrecac jakies audiovideo odcinki do netu o seo :spam:.

Moze uda mi sie nakrecic zajawke :spam: i zmiksowac i jakas wieksza seomasterska ludnosc czasem nakreci cos swoim webcamem i przesle do publikacji.

Tak czy tak slucha sie lepiej niz czyta.

Postaram sie przygotowac jakies video tylko musze jakas tapete wydrukowac na ploterze symulujaca studio :spam: tv z logosami wyszukiwarek.Adek czekam na nastepny odcinek twojego wystapienia.

pozdro

dobra robota w propagowaniu SEO następna będzie tutaj :spam:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

lug ja zartem nie czepliwie.

W takim stresie jest to zrozumiale.

Generalnie dla kogos kto nie wie co to meta wsio ryba czy Ad powiedzialby na to wznaczniki, opiśniki, keywordslocationy czy cos tam jeszcze.

Dla Ciebie zrozumiale i dla mnie takze.

Choc jak sadze to mialo byc dla tych ktorzy tego nie rozumieja a oni nawet nie mieli pojecia czy chodzi o zaplecze jak w sklepie, jakie linki jakie pajęczynki, co to jest optymalizacja.

Dlatego pewnikiem wyciagnelem bo akurat zauwazylem takowe rozgraniczenie pomiedzy META jako opis i keywords jako nie meta.

Fajnie jak sie o tym mowi i adek powiedzial to dobrze choc momentami mialem wrazenie ze prowadzacy nie wiedzial o co mu chodzi i troszke szkoda ze tak duzo schodzilo na temat spamu co nie bylo akurat z winy rozmowcy a pytajacych.

Byla mowa ze strone nalezy zoptymalizowac i ok choc nie wiele dosluchalem co to jest optymalizacja bo w sumie nie mozna bylo sie na tym skupic.

Dobrze ze prowadzacy powiedzial ze temat powroci i Adek bedzie mial okazje temat rozwinac.

Co przyda sie w opisie podstaw optymalizacji czyli odpowiednia tresc, budowa itp itp.

Generalnie fajnie i nadaje sie temat na serie odcinkow i dobrze by bylo aby tok fm przemyslal sprawe rozwiniecia tego o serial na temat webmasterstwa bo seo jest bardzo blisko webmasterstwa a nawet blizej niz wiekszosc webmasterow branzy seo. Bo mozna uznac ze seomajster to swojego rodzaju webmaster nowych czasow, bo co to za webmaster jak nie ma pojecia o seo. Webmaster swojego rodzaju opiekun strony powinien znac conajmniej podstawy seo.

Dlatego dziwilo mnie np twierdzenie prowadzacego ze Webmasterzy pytaja co to seo itp.

Przeciez rozwoj branzy internetowej spowodowal wlasnie ze webmaster jest zobowiazany znac techniki pozycjonowania inaczej z niego nie jest webmaster.

Bo co innego ktos kto tylko projektuje strony internetowe, inaczej admin serwera.

Ja webmastera traktuje jako swojego rodzaju czlowieka od kazdej roboty, zmiany na stronie, opieka nad serwerem, modernizacja kodu, opieka nad popularnoscia strony itp itp..

I pozycjoner to chyba poprostu Webmaster naszych czasow, choc pojecie webmaster jest mylone ciagle z tym z przed kilku lat.

I fajnie byloby zbierac art, wypowiedzi w jednym miejscu nawet jakies miejsce na forum zeby bylo mozna poczytac arty, posluchac a moze i poogladac.

Np link do downloadu i opis czego dotyczyla wypowiedz i z jakiego to jest okresu.

Moze to glupi pomysl a moze okazac sie dobrym trafionym i obrazujacym co i jak duzo mowi sie o seo.

chyba pojadą po łebkach

to będzie krótka zwięzła terapia Szookowa :spam:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dopiero dzisiaj sobie posłuchałem.

Adek: poszło świetnie :spam:

Dzięki wielkie i jak będziesz w Łodzi to piwko ode mnie też będzie. :spam:

gdybym mial tyle czasu na pozycjonowanie na slowo pozycjonowanie co na pozycjonowanie stron klientow

to w ogole nie mialbym klientow a bylbym kozak.

A ja jestem w Top10 i ani ze mnie kozak ani klientów nie mam. :spam:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności