Skocz do zawartości

Wasz człowiek w radio Tok FM

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki wielkie i jak będziesz w Łodzi to piwko ode mnie też będzie. :spam:

dzięki Michał, to już 2 piwo , chyba bede musiał przyjechać pociągiem do Łodzi ;d

Co do następnych odcinków, ponoć mają być bo redaktor na gg miał 140 pytań do omówienia :spam:

Jak tak dalej pójdzie to poproszę o swój czas antenowy i nazwe program ,,herbatka u adka"

:spam:

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
chyba bede musiał przyjechać pociągiem do Łodzi

Ostatni taki jeden pozycjoner pił z Michałem, to o 4 chciał kupić kefir z kota u Chińczyków :) Auto zostaw w domu.

Adek, całkiem nieźle wypadłeś w tej audycji, chociaż sporo w niej było spontanizmu i nie dziwię się, że pytanie słuchaczy mogły zaskoczyć.

Ile mi dopłacicie za słuchanie Killa na żywo?

Gdyby nie to, że pod tym nickiem piszesz śmieszniejsze rzeczy, to tak jak poprzednio dałbym Ci ignora ;)

Dała matka rozum? To kombinuj.

W czasie audycji dzwoniła Pani profesor, kim była??? Dodam że jest to napewno to znana osoba :)

Nagrodą niech będzie wspomniana w czasie audycji fraza i jej roczne pozycjonowanie dla dowolnie wskazanego przez zwycięzcę serwisu. Fraza dla przypomnienia to ,,wypas owiec w bieszczadach" :)

adek ogłosiłeś konkurs to daj odpowiedź bo "interesuje" mnie ta fraza i jeśli wygrałem (odpowiedziałem tylko ja :) ) to zabieram sie za "wypas".

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Adek, gratuluje.

Tak jak mowili inni, wypadles bardzo dobrze. Bylo kilka potknieć i niescislosci merytorycznych dla ludzi z branzy, ale dla odbiorcow było mysle spoko. A nerwy rozumiem.

Pozdrawaim

W czasie audycji dzwoniła Pani profesor, kim była??? Dodam że jest to napewno to znana osoba :)

Nagrodą niech będzie wspomniana w czasie audycji fraza i jej roczne pozycjonowanie dla dowolnie wskazanego przez zwycięzcę serwisu. Fraza dla przypomnienia to ,,wypas owiec w bieszczadach" :)

adek ogłosiłeś konkurs to daj odpowiedź bo "interesuje" mnie ta fraza i jeśli wygrałem (odpowiedziałem tylko ja :) ) to zabieram sie za "wypas".

spoko, tylko jeszcze sam nie wiem na 100% . Myslałem że to Gilowska ale Twoja pewna odpowiedz zmyliła mnie troche z tropu. Wysłałem maila z pytaniem do redaktora , dostane info to dam znać , no i oczywiście nagroda aktualna ;)

Gilowska Zyta? A pani profesor nie wspominała, że na drugie imię ma Gabriela (pani Zyta ma Janina)? Wtedy mkane miałby spore szanse... :)

Co do samej audycji - wyszło super, o czym świadczy zalew pytań na gg i chęć kontynuaowania tematu. To kolejny krok w uświadomieniu szerszej publiczności, że strona w internecie z pozycjonowaniem i bez

robi wielką różnicę. :)

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

tylko nie wiedział dokładnie gdzie mech rośnie.

ale się w końcu dowiedział :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 2 tygodnie później...

...Wysłałem maila z pytaniem do redaktora , dostane info to dam znać , no i oczywiście nagroda aktualna :)

Hmm, nie wiem jak u Ciebie ale u nas w Poznaniu maile dochodzą szybciej bryczką konną... mija już prawie dwa tygodnie.

Napisałeś, że ogłaszasz "konkurs" ja odpowiedziałem a teraz czuję, że mnie olałeś.....

Rozumiem, że ten "konkurs" chlapnąłeś sobie "ot tak" w ekstazie euforycznej rozkoszy i przepełniającym Cię zadowoleniem po wywiadzie ale nie rzuca się słów na wiatr chłopie......

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

adek ogłosiłeś konkurs to daj odpowiedź bo "interesuje" mnie ta fraza i jeśli wygrałem (odpowiedziałem tylko ja B) ) to zabieram sie za "wypas".

spoko, tylko jeszcze sam nie wiem na 100% . Myslałem że to Gilowska ale Twoja pewna odpowiedz zmyliła mnie troche z tropu. Wysłałem maila z pytaniem do redaktora , dostane info to dam znać , no i oczywiście nagroda aktualna ;)

Wygrał mkane :D , zapraszam na priva po odbiór nagrody :)

Zwyciezca zażyczył pozycjonowanie www.blizejludzi.pl po frazie ,, wypas owiec w bieszczadach ".

PS

fraza staje sie coraz bardziej konkurencyjna

https://wypas-owiec-w-bieszczadach.qlweb.mi...tegoria-26.html 2 pozycja w google ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności