Skocz do zawartości

Wasz człowiek w radio Tok FM

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wydaje mi się, że już chyba raz był w Radio więc troszkę lepiej bym się przygotował i na 100% wybrałbym inna odpowiedź na pytanie czemu Adicom nie jest w TOP10 na "pozycjonowanie".

No co Ty! Ten moment był najlepszy! :jezyk1:

I następnym radzę jakoś się chłopie się wyluzować bo miałem wrażenie, że na początku podniesz pod stół ze zdenerwowania.

Uwierz mi to jest koszmarne przeżycie - wywiad w radiu... Jeszcze na żywo...

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

jimmi ale w swiadomosci ludzi zostanie bardziej 10k niz duzy serwis (psychologia / socjologia mediow) :jezyk1: w rzeczywistosci takich zlecen jest niewiele, podejrzewam ze rzadko koszt pozycjonowania przekracza 3k/mc, a statystycznie czesto kreci sie w okolicach 1k... wiec idealnie byloby podac widelki :D

przy czym nie ma sie co czepiac bo tok fm nie jest az tak wplywowa stacja i normalni ludzie zanim zdecyduja sie cokolwiek robic w tym kierunku powinni sprawdzic ceny ;)

pzdr

ps dyskusja o etyce faktycznie byla juz walkowana wielokrotnie pod szyldem spamu... i chyba nigdy nie udalo sie dojsc do sensownych wnioskow ;)

Uwierz mi to jest koszmarne przeżycie - wywiad w radiu... Jeszcze na żywo...

Wiem jak jest w radio bo byłem ale w audycji o Hip-Hopie i byliśmy tak "zluzowani", że niewiele spraw mogło nas zdenerwować.

hmmm fajne czasy....

jimmi ale w swiadomosci ludzi zostanie bardziej 10k niz duzy serwis (psychologia / socjologia mediow) :jezyk1: .....

Też tak sądze, sprawa kwoty powinna być omówiona dokładnie, że to przystko zależy od miliona czynników i rozkłada sie w czasie a tutaj jakoś to wszystko umkneło.

EDYTA:

hmm odpisałem na jeden post , za chwile na drugi i widzę, że zostały moje odpowiedzi połąaczone to w jedną, to zależy od czasu w jakim opowiada sie czy od tego, że moja odpowiedź była ostatnia ? Bo pierwszy raz to mi się na tym forum zdarzyło.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Pisząc, że cena 10k nie puje rynku miałem na myśli fakt, że w 99% przypadków cenę za pozycjonowanie określa sie za okresy miesięczne.

Wiedząc jakie są obecnie stawki za pozycjonowanie powiedziałbym, że 10k przebija 50ciokrotnie cenę wypozycjonowania i utrzymania przez miesiąc w wynikach 1-10 jakiejkolwiek strony na w miarę (1mln wyników) popularne hasło czy frazę. (skoro wspomniał o tym, że 10k to cena za duży serwis i pozycjonowanie ok 40-50 fraz to 200pln * 50 (wspomniana wielokrotność i przy okazji zaokrąglając wspomniana przez Adriana liczba fraz) daje akurat ~10k))

Moim zdaniem nie jest to psucie rynku.

bylem w kinie a wy tu sie produkujecie :D diwi thx za mp3. juz sie sciaga 130kB/s :jezyk1:

ps. nie idzicie na Sentinela (Straznik) z Sutherlandem - TOTALNA porazka...

Panowie jestem, dzięki za słowa otuchy, przepraszam jeśli komuś wydawało się że bzdury gadałem, ale wywiad na żywo jest trochę stresujący. Myśle że tematy poruszane przez mkane że cos kosztuje 10 tys, ew. kwestia wyboru firmy itd. są na ramowe na seteki topików i nie ma jednoznacznej odpowiedzi.

Wywiadzik potraktowałem jako zabawe, na pewno wielu z Was udzieliłoby bardziej merytorycznych odpowiedzi, ja odpowiadałem ludziom na tyle na ile mi w danym momencie pozwalała wiedza wyniesiona z PiO i jakiegos tam doświadczenia przy pozycjonowaniu klientów. Myśle że ta wiedza jest wystarczająca by wytłumaczyć laikowi na czym polega ,,umieszczanie strony w przeglądarce :jezyk1: ‘’

Z BMW przyznaje, nie słyszałem o tym, starałem się jakoś wybrnąć z tego aby nie udzielić złej informacji więc odpowiadałem ogólnikowo, Zresztą już sam nie wiem co odpowiadałem , było to troche stresujące;) Więc wybaczcie

P.S

Siedzie sobie w radio, pierwsze minuty mijają a redaktor do mnie: ,,Adrian kto to jest Divi? Bo Divi pisze żeby nie podawać adresu forum bo przyjdzie dużo pokemonów” <Lol>

I wtedy umarłem ze śmiechu :D

Siedzie sobie w radio, pierwsze minuty mijają a redaktor do mnie: ,,Adrian kto to jest Divi? Bo Divi pisze żeby nie podawać adresu forum bo przyjdzie dużo pokemonów” <Lol>

:jezyk1::D

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności