Skocz do zawartości

Wasz człowiek w radio Tok FM

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie wiedziałem co powiedziec jak padło pytanie o allegro (dzieciaki ;d) , no i o to forum pozycjonowanie.pl

Mam zagadkę , bo ide teraz spać, jutro ogłoszę zwycięzcę do 19:00 ;)

W czasie audycji dzwoniła Pani profesor, kim była??? Dodam że jest to napewno to znana osoba ;)

Nagrodą niech będzie wspomniana w czasie audycji fraza i jej roczne pozycjonowanie dla dowolnie wskazanego przez zwycięzcę serwisu. Fraza dla przypomnienia to ,,wypas owiec w bieszczadach" :D

Dobranoc :jezyk1:

Myśle że tematy poruszane przez mkane że cos kosztuje 10 tys, ew. kwestia wyboru firmy itd. są na ramowe na seteki topików i nie ma jednoznacznej odpowiedzi.

Nie zgodzę się , można o cenie można powiedzieć spokojnie w jakimś przedziale i dodać ,że jest zależna od wielu czynników. Trzeba słuchać polityków jak oni odpowiadają, wiele się można nauczyć

W czasie audycji dzwoniła Pani profesor, kim była??? Dodam że jest to napewno to znana osoba :jezyk1:

S***** G******* K***** - biolog

p.s.

jutro po ogłoszeniu wyników wymaże te nazwisko jeśli zgadłem bo będzie dzwoniła do Ciebie jak się znajdzie w SERPSie

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

link do programu: mp3

dzięki za 30MB :)

całego nie przesłuchałem jeszcze, fajny program, trzymałeś się dzielnie :) czasami trochę mało dokładnie, ale jak tu w 1sek wiedzieć co mówić jak trzeba BL wcześniej sprawdzić :P

sam kiedyś 'miałem swoje 5min' telefonicznie w radiu, i na dzień dobry mnie zatkało, potworny stres, na szczeście doświadczeni prowadzący są w stanie coś na to poradzić... ciekawe doświadczenie, warto się sprawdzić w takiej sytuacji :)

Sluchalem audycji, akurat przy rodzinnej kolacji. Co by tu nie mowic moja mama osoba po 50, uzywajaca internetu glownie w poszukiwaniu informacji ze swojej dziedziny calkiem sporo zrozumiala z audycji, wiec nie bylo tak zle dla nowicjuszy.

Generlanie oceniam bardzo dobrze.

ps. Malo sie nie zadlawilem, po "wypas owiec w bieszczadach" hehe :)

Adrian, jak na experta TOK FM to zadajesz pytania i poruszasz tematy na tym forum conajmniej dziwne... Może poleć M. Wojciechowskiemu kogoś z tego szanownego forum do audycji radiowej, a sam jeszcze w zaciszu domowym się podszkolisz?

Potraktuj to jako radę a nie złośliwość, bo zadzwoni ktoś kiedyś do audycji, zada pytanie i tylko wstydu sobie i Marcinowi narobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności