Skocz do zawartości

Narzędzia

Corsair

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jakie narzędzia dotyczące SEO polecacie? Zainteresowała mnie oferta Positionly, wydaje się być w miarę kompletna dla początkującego.

Zależy mi najbardziej na dobrym narzędziu do badania backlinków oraz prezentacji pozycji w SERPach które można przedstawić klientowi. 

Ahefs, Moz, Majestic opadają z powodu ceny.

Pozdrawiam. 

mówili, że od 1 września będzie mniej gimbazy.. a tutaj takie zaskoczenie..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Kwestia ilości fraz i budżetu.

Serpmonster z własnymi proxy, Seostation lub jak dużo monitorujesz to własny skrypt serwerowy Stat4Seo.

Positionly nie jest złe, ale wszystko rozbija się tam o koszty, jak prowadzisz wielu klientów i z wyższymi budżetami to Cię na to narzędzie spokojnie będzie stać :)

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Mój ulubieniec Rocco Siffredi się pojawił :D Jak zwykle sypie radami jak z rękawa :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Positionly jest ogółem spoko, ale ostatnimi czasy dość często miewają zwiechy; znajdź może coś za tańszego/za free, skoro nie masz budżetu, jeśli idzie o śledzenie fraz. Zerknij sobie na serps laba na przykład choćby. Z kolei jeśli idzie o analizę backlinków; cóż - tutaj nawet sam ahrefs (na który sam w sobie nie chcesz wydać) nie wystarczy, jeśli chcesz konkretniej to zrobić. SEO spyglass + Ahrefs, to raczej startowy zestaw moim zdaniem, choć wiadomo - każdy dodatkowo używa jeszcze innych bonusików...

W skrócie (bez urazy) jeśli planujesz na poważnie brać się za to - pozbieraj nieco kasy i szykuj się na wydatki. W przeciwnym przypadku zapewne za jakiś czas zobaczymy Cię na Oferii, bądź innym podobnym "hot spocie" agencyjek mających światowych Klientów i będących "certyfikowanymi top partnerami gugla"... Czego Ci nie życzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności