blake Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Liczby nie kłamią, tu się nie da pomylić. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ale jednak pokazałeś, że się da. No jak to, Ty byś nie dał w czymś rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) blak 2 tysiące 2 k spamu jest mało wiarygodne jeśli chodzi o zmiany w algo. Edytowane 4 Września 2016 przez SzlafRock 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Natomiast kwesię poruszam inną, czy faktycznie komuś wyszły witryny z faktycznego pingwina. Tak ... ale czy dwie na setkę to dużo ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 skoro juz zmierzyliscie swoich "malych" mozemy wrocic do tematu? zmiany sa, ale czy to pingwin? watpie. wiecej wahan ale zadnych spektakularnych 2 Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 IMHO pingwin ... strony wracają z niebytów po ręcznych za linki ... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Wszystko się okaże za około tydzień, na dzisiaj po ruchu nie widzę większych zmian, coś tam poleciało, coś weszło, ale to pojedyncze przypadki. Wszystko będzie zależało od tego czy w kieszeni będzie więcej czy mnie i wtedy będzie można analizować co i dlaczego. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 strony wracają z niebytów po ręcznych za linki ... Znikają powiadomienia o ręcznych działaniach za linki. Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 IMHO pingwin ... strony wracają z niebytów po ręcznych za linki ... Znikają powiadomienia o ręcznych działaniach za linki. To chyba mając ręczną karę za linki nie trzeba czekać dwóch lat na update pingwina, tylko można poczyścić profil linków i zgłosić o ponowne rozpatrzenie kajając się za bycie złym. Pytam o algorytmicznego pingwina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pytam o algorytmicznego pingwina. ha, ha, ha , a "ręczne działania" to niby jaki filtr Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) ha, ha, ha , a "ręczne działania" to niby jaki filtr Ręczny to ręczny - nałożony przez pracownika, który może być zdjęty przez pracownika przy zgłoszeniu o ponowne rozpatrzenie. A algorytmiczny (ktory rzekomo nie jest karą) przez algorytm wypuszczany "od czasu do czasu", gdzie trzeba czekać do kolejnego update. Edytowane 4 Września 2016 przez marinea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ręczny to ręczny - nałożony przez pracownika 2 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 OK, napiszę inaczej, bo @blake popusci i będzie smród. Zweryfikowany i potwierdzony przez pracownika przy sygnałach z algorytmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pomyśl chłopcze, myślenie nie boli... a jak nie chcesz się bardziej ośmieszać to lepiej nic już nie pisz, bo co post to kolejna rewelacja. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 To wyjaśnij mi i mnie oświeć o wszechwiedzący. Pomyśl tylko wcześniej, po co google karze pingwinem "algorytmicznym" a po co "ręcznym" i w jakich przypadkach. Ja wiem, że ty jesteś cfffaniak i nigdy argumentami sie nie odnosisz, bo przeciez wiesz lepiej, tylko, że nie powiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi