Skocz do zawartości

Tego forum nie da się czytać

Analityk Internetowy

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz rzadziej zaglądam na to forum, bo mój układ nerwowy przegrywa w walce z niemerytorycznymi postami (które niestety przeważają w większości tematów). 

Pamiętam, że gdzieś była opcja ukrywania postów wybranych użytkowników, ale nie mogę jej znaleźć (a z chęcią bym kilka osób zblacklistował). Pomożecie?

Coraz rzadziej zaglądam na to forum,

Pamiętam, że gdzieś była opcja ukrywania postów wybranych użytkowników

Dodajesz użytkownika do ignorowanych, pojawia się tabelka gdzie zaznaczasz co chcesz ignorować, posty, sygnaturkę czy wiadomości PW

@Kamysto, kiedyś by być dobrym mechanikiem wystarczyło mieć duży młotek, mesel i kilka kluczy oraz wiedzę zdobytą na kilkumiesięcznych praktykach no i oczywiście smykałkę do fachu), teraz musisz mieć komputery, mierniki, maszyny urządzenia...

W seo kiedyś wystarczyło linkować, teraz trzeba mieć trochę różnych narzędzi i dużo wiedzy - widzisz analogię ?

po drugie, kiedyś dostęp do sieci (tak nawet te 4-5 lat temu) miało zdecydowanie mniej ludzi, teraz każdy ma sieć w smartfonie, TV, lodówce.... dostęp do tego forum jest zdecydowanie łatwiejszy dla wszystkich i specjalistów, krojczych, "szeptanki" i gimbazy, a że części się nudzi to piszą bzdury... takie życie

Nie zmienia to faktu, że jeśli nie masz postawy roszczeniowej to dostaniesz tu pomoc, a jak dobrze szukasz i umiesz często czytać między wierszami to znajdziesz bardzo dużo fachowej wiedzy. Nie jest to łopatologicznie pokazane : zrób A, potem B a na koniec C, bo czasy, że z młotkiem do samochodu skończyły się bezpowrotnie (no chyba, że mieszkasz w centralnej Afryce)

BTW polityków teraz też się nie da słuchać, 4 lata termu mieli jeszcze coś do powiedzenia (może nie zawsze się z tym zgadzałem,ale...) obecni nie dość, że nie mają nic merytorycznego do zaoferowania, to ich poziom językowy pozostawia wiele do życzenia (mój 10 letni syn lepiej buduje zdania niż np. pani Pawłowicz)

Świat się zmienia...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności